Natalia Baratova

Natalia Baratova, publicistă din Rusia.
Natalia Baratova semnează, împreună cu Maria Ripinskaia volumul Cum să manipulezi bărbații.

„Ce fericire, să fii tu stăpâna pe situație!
Sa dai tu tonul în relațiile pe care ți le faci.

Sa cucerești inimile bărbaților. Sa trăiești sufocându-te de fericire, nu de lacrimile unei iubiri neîmpărtășite. Să fii norocoasă, iubită, irezistibilă, formidabilă. Și să știi să reușești să obții de la bărbați tot ceea ce dorești. Tot ce meriți.

Pentru asta nu trebuie să faci cine știe ce: e de-ajuns să te înțelegi pe tine însăți și să înveți cum să-i manevrezi pe bărbați. Dar exact în această ordine.

Împărtășim părerile, de aceea am și preferat să ne adresăm cititorului ca și cum am fi o singură persoană. Cum în această carte sunt abordate problemele celor mai diverse femei, fiecare dintre voi poate afla ceva nou și interesant. Prin înțelegerea propriei persoane și a propriilor probleme, veți învătț să trageți sforile potrivite la momentul potrivit, așa încât bărbații să facă exact ceea ce doriți.

Cu alte cuvinte, veți învăța să manevrați aceste ființe independente, iubitoare de libertate și enigmatice.” (Natalia Baratova, Maria Ripinskaia)

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii