Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției

Prețul inițial a fost: 54,60 lei.Prețul curent este: 51,90 lei.

Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției (eBook) – Larisa Renar
Круг женской силы. Энергии стихии и тайны обольщения – Ренар Лариса
Mai multe cărți de Larisa Renar (vezi)

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066682275 Categorii: , Autor: Anul apariției: 2020 PDF: ISBN 978-606-668-227-5ePub: ISBN 978-606-668-228-2 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Practicile energetice ale femeilor sunt prezentate pentru prima dată într-o formă atât de interesantă și un sistem impresionant de eficient.

Larisa Renar vă introduce într-o lume în care elementele și fluxurile de energii nu sunt mai puțin importante decât rata de schimb; elementele nu se adaugă pur și simplu pentru a crea o relație, ci se construiesc armonios în conformitate cu legile psihologiei și legendele ce capătă brusc sens în viața reală.

Jurnalul Magia puterii feminine descrie călătoria inițiatică parcursă de două femei care au trăit în epoci diferite. Ele descoperă legile străvechi ale iubirii și învață secretele seducției.

Acest ghid de magie a puterii feminine ne învață cum să construim relații, cum să-l facem pe bărbat să se îndrăgostească de noi și cum să nu suferim din cauza despărțirilor inevitabile, folosindu-ne de energia feminității și transformându-ne din piatră neșlefuită în diamant.

Văzând efectele minunate ale acestor practici milenare, ai toate motivele să experimentezi!

Unele femei posedă forța de a-și conduce viața pe făgașul dorit și de a atrage bărbații pe care-i vor, iar altele, indiferent de frumusețea, inteligența, educația, tinerețea lor, trec neobservate.

De sute de ani femeile au căutat și au transmis mai departe tehnicile secrete despre cum să-ți păstrezi și să-ți fortifici energia feminină, iar cea care avea acea știință și putea să folosească această energie deținea o putere colosală. Unora această energie le e dată din naștere, iar altele au nevoie de ani de practică pentru a ajunge la acest nivel.

Acest ghid  ne învață cum să construim relații, cum să-I facem pe bărbat să se îndrăgostească de noi și cum să nu suferim din cauza despărțirilor inevitabile, folosindu-ne de energia feminității și transformându-ne din piatră neșlefuită în diamant.

Văzând efectele minunate ale acestor practici milenare, ai toate motivele să experimentezi!

Larisa Renar este doctor în psihologie, biolog, psiholog, coach, creatoarea teoriei despre natura energiei feminine. Este fondatoarea „Academiei Vieții Personale”.

Vezi mai multe titluri de Larisa Renar

Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției de Larisa Renar

În soția sa, bărbatul dorește să vadă totul – și o amantă pătimașă, și o muză care să-l inspire sau o regină inaccesibilă, și o fetiță entuziastă, și o gospodină sârguincioasă. Bărbatul așteaptă, uneori chiar în mod inconștient, satisfacerea tuturor nevoilor sale – mentale, emoționale, fizice și sexuale. Visează să găsească toate într-o singură femeie – și amantă, și gospodină, și regină, și copilă. Acestea sunt cele patru manifestări ale energiei feminine, cele patru stări de bază ale femeii.

Chiar această energie îl atrage pe bărbat, căci fără ea el nu poate să-și realizeze visurile, planurile, să câștige bani și să capete putere. Tot ceea ce se află în jurul femeii este creat numai de ea, prin energia ei. Dacă nu știi cum să-ți regenerezi energia, o poți pierde și atunci bărbatul încearcă să-și găsească altă sursă. Primind energie prin sex, bărbații în mod inconștient doresc acea femeie la care simt plenitudine. Dacă ești lipsită de putere, atunci nu e important dacă ești tânără, bogată sau frumoasă. Ești pustie, și de aceea nici un bărbat nu te va dori. Pentru că bărbatul să te observe, trebuie să-I atragi cu toate simțurile, să îl cucerești în întregime – cu zâmbetul, cu privirea, îmbrățișarea, mirosul, gustul. Să îl aprinzi. Dar pentru a-l aprinde pe bărbat trebuie ca tu însăți să arzi ca o flacără. Când în femeie arde flacăra, ea luminează totul în jur, iar lumina ei atrage bărbatul.

Capitolul 1
O cunoştinţă promiţătoare

2003

Unul adună reţete culinare, altul reţete de înfrumuseţare, unul reţete medicale, însă străbunica mea – cneaghina Varvara Vasilievna Renar – aduna reţete de seducţie. De fapt, nu prea este corect să numim reţete jurnalele ei personale, unde erau culese cunoştinţe valoroase în legătură cu puterea femeii asupra bărbaţilor. Călătorind o jumătate de lume, cneaghina a cunoscut şi a putut face multe lucruri, iar tot ce întâmpina nota în jurnalul său de alcov. Reţetele de seducţie, asemenea unor perle nepreţuite, au fost presărate în jurnalul ei. Acest jurnal a păstrat amintirile poveştilor de amor care s-au petrecut în timpul călătoriei, cunoştinţele despre legile străvechi ale iubirii, înţelegerea tipurilor de bărbaţi şi secretele femeii, transmise străbunicii mele de cei Aleşi, care de-a lungul veacurilor au presărat bucăţi din cele mai puternice cunoştinţe despre influenţa femeii în toate colţurile lumii.

La 80 de ani, străbunica arăta ca la 35 şi atrăgea mulţi admiratori, ca în tinereţe. Legendele de familie spun că străbunica nu strălucea printr-o frumuseţe nemaiîntâlnită, însă, cu toate acestea, toţi bărbaţii din Sankt Petersburg erau la picioarele ei. Nimeni nu putea să explice prin ce era atât de atrăgătoare, însă odată ajunşi pe lângă ea, bărbaţii îşi pierdeau capul. S-a căsătorit, când era destul de tânără, cu cneazul francez Renar, iar după moartea acestuia, străbunica a călătorit câţiva ani prin toată lumea. Nimeni nu ştia exact ce s-a întâmplat cu ea în anii aceştia. Când a plecat, era timidă, retrasă şi neobservată, dar s-a întors tânără, strălucitoare, o femeie atrăgătoare, fatală, cu ochi arzători.

Pasiunea pentru bărbaţi am moştenit-o de la ea, însă jurnalul de alcov ce cuprindea cunoştinţele tainice s-a pierdut pentru totdeauna în timpul revoluţiilor şi al războaielor.

Ah, ce mult îmi lipseau aceste cunoştinţe în numeroasele mele poveşti de dragoste! Porneam cu aceleaşi unelte şi făceam aceleaşi greşeli ca şi ceilalţi. Dar oare de ce nu ne învaţă şi pe noi cineva cum să construim relaţii, cum să-i facem pe bărbaţi să se îndrăgostească de noi şi să nu suferim din cauza despărţirilor inevitabile?

Toate rudele mele mă considerau copia străbunicii mele: aveam părul ei roşcat, ochii imenşi, larg deschişi şi nişte gropiţe încântătoare în obraji, însă, spre deosebire de ea, eu nu ştiam deloc cum trebuie să mă comport cu bărbaţii.

Şi iată, când am împlinit 28 de ani, exact cât avea străbunica mea când şi-a început călătoria, eram complet decepţionată de bărbaţi, refuzam să mai sper că îl voi găsi pe acela Unic şi că mă voi căsători în cele din urmă. În acea perioadă a murit bunica mea, iar noi am hotărât să vindem casa.

Deoarece în copilărie petreceam multe ore în mansardă, citind reviste vechi, mi s-a cerut să fac acolo o revizie, în cazul în care apare ceva de valoare. Iar eu într-adevăr am găsit ceva, ce era pentru mine deosebit de valoros – jurnalul de alcov al străbunicii mele şi un inel înnegrit de vreme, învelit cu grijă într-un şal de mătase. Bunica mea avea alte griji, nu încerca să afle secretele mamei sale, iar tata, cu atât mai mult, nu avea nevoie să le cunoască. Şi iată că în sfârşit ţineam în mână comoara – jurnalul cu învăţăturile tainice şi cu prescripţiile pentru seducţie. Dacă aş fi putut prevedea în acea zi însorită de iunie cum urma să se schimbe totul…

1903

Cum se poate schimba totul dintr-odată… Nu demult trăiam liniştită în imensa casă din Paris, însă decesul soţului meu, cneazul Renar, mi-a schimbat complet viaţa. Eram foarte deprimată şi nu ştiam ce să fac. Părinţii m-au pus să mă căsătoresc, fără să îi intereseze prea mult opinia mea, ci numai hotărând că acest cneaz de 48 de ani este o partidă destul de potrivită pentru fata lor de 23 de ani, fără a ţine cont de faptul că aceasta nu era bogată. L-au cunoscut pe cneaz pe când se odihneau la Nisa. Regimul sever de la Institutul Smolnîi, unde am învăţat eu, m-a educat să fiu ascultătoare, de aceea nu îndrăzneam să mă opun. Cu atât mai mult cu cât Franţa m-a fascinat dintotdeauna.

E adevărat că nu pot înţelege până la capăt cum de m-am căsătorit şi ce făceam eu acolo. Însă, fiind căsătorită timp de 5 ani, aproape că mă obişnuisem cu viaţa ponderată, liniştită şi, după ce am rămas singură aşa de brusc, m-am pierdut cu totul. După ce am primit vestea în legătură cu moartea soţului meu, mătuşa mea, cneaghina Sofia Nikolaevna Illiriskaia, a venit să mă ajute. Mătuşa era o personalitate legendară. Din punct de vedere fizic nu era cu nimic deosebită; un zâmbet fin, ochi delicaţi; însă se simţea la ea ceva ce îi fascina pe bărbaţi şi îi făcea să o însoţească cu privirea, chiar neluând în seamă faptul că Sofia Nikolaevna era cu mult trecută de cincizeci de ani.

După ce crescuse trei băieţi, o invidia cu adevărat pe mama mea, care avusese fată. Cât timp am crescut şi învăţam la Institutul Smolnîi, mă vedeam rar cu mătuşa. Însă eu am păstrat încă din copilărie nişte amintiri foarte vii despre ea – toaletele ei elegante, bijuteriile ei strălucitoare, mirosul fin de parfum şi cel mai important, ochii ei strălucitori, care scoteau din minţi tot Petersburgul. Observându-mi zăpăceala, mătuşa, care venise din Petersburg pentru înmormântare, m-a invitat la ea. Pentru a uita şi a mă deconecta de la gândurile mele triste, am hotărât să fac o scurtă călătorie la Atena, şi numai după aceea să mă întorc în Rusia. După ce am adunat lucrurile şi obiectele de valoare, am plecat în întâmpinarea necunoscutului.

2003

„Merg să întâmpin necunoscutul”, am hotărât, pregătindu-mă să intru la primul modul al şcolii de business.

Doream o schimbare în viaţa mea şi în propria persoană. Mult timp lucrasem ca reprezentant al unei companii olandeze, ocupându-mă cu ştampilarea unor afişe imense de vinilin pentru reclame de export. Culorile rezistente şi puternice, calitatea foarte bună şi farmecul meu moştenit au ajutat la o vânzare de succes. Însă îmi doream să-mi deschid propria afacere şi, înainte de a-mi pune în aplicare planul, am hotărât să studiez la şcoala de business.

Trebuia să mergem în acel oraş peste cinci zile, unde într-o pensiune ni s-a propus să învăţăm ideile de bază despre strategie, marketing, finanţe şi management. Grupa formată din treizeci de persoane, din care numai zece erau fete, a descoperit nişte posibilităţi imense nu numai în învăţarea legilor businessului, ci şi în învăţatea legilor altor câteva domenii. Desigur, acestea erau descrise în jurnalul străbunicii, însă nu avusesem timp să-l citesc şi mi-am promis să mă ocup de lectura jurnalului după încheierea primului modul.

Am mers la Repino, aşteptând cu nerăbdare să fac cunoştinţă cu grupa. Lumea închisă a reclamei a fost studiată în profunzime pentru câţiva ani, atât pe plan profesional, cât şi personal, şi nu promitea nimic nou. În schimb, cunoaşterea unor bărbaţi de succes şi interesanţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 45 de ani, îmi provoca imaginaţia, ca de altfel tot ce era nou şi necunoscut.

Am plecat la şcoală la prânz, neştiind cu ce să mă îmbrac. O ţinută părea prea uşuratică, alta, prea seriosă, a treia, prea romantică. În cele din urmă, am recurs la un costum alb tricotat, care era în acelaşi timp de afaceri, dar şi sexy. Sacoul era scurt, cu nasturi aurii, şi pantalonii evazaţi, cu curea joasă pe şold, care cu toată seriozitatea exterioară lăsau buricul neacoperit, ceea ce imediat atrăgea atenţia. După ce m-am mai învârtit de câteva ori în faţa oglinzii, înarmându-mă cu geamantanele imense cu haine pentru orice situaţie, am plecat la şcoală. După cum se vede, toată grupa venise cu autobuzul, astfel încât atunci când am intrat în foaierul „Baltica”, toţi analizau ceva cu atenţie. Privind în jur să văd dacă nu cunosc pe cineva şi tot uitându-mă lung la o persoană, m-am împiedicat de un geamantan şi era cât pe ce să cad. În timpul căderii am simţit cum o mână puternică m-a prins şi un glas de bărbat a exclamat surprins:

– Atenţie! Nu aşa se face cunoştinţă!

M-am uitat la salvatorul meu, mulţumindu-i din ochi. Păr blond, tuns scurt, un costum deschis la culoare, impecabil, şi privirea ironică a unor ochi reci, verzi-deschis.

– Vă mulţumesc că m-aţi prins, am îngânat eu tulburată şi puţin vinovată.

Necunoscutul m-a studiat din cap până în picioare cicălitor, zăbovind un pic asupra buricului meu şi m-a întrebat:

– De unde sunteţi, fiinţă preafrumoasă?

1903

– De unde sunteţi, fiinţă preafrumoasă? m-a întrebat necunoscutul cu păr negru, încă ţinându-mă în braţe.

Ochii lui căprui priveau ironic şi atent. Abia mă îmbarcasem pe vaporul care mergea la Atena şi deja nimerisem în această poveste. Căutându-mi cabina, neobişnuită cu scările de pe vas, aş fi alunecat şi aş fi căzut, dacă nu m-ar fi prins acest bărbat înalt. Niciodată nu mi-a plăcut în mod deosebit acest tip de bărbaţi, însă acest domn mi-a captat atenţia. Am încercat să prezint imaginea pe care o vedea el: o minune de femeie neîndemânatică, cu păr roşcat ondulat, cu ochi mari turcoaz şi cu două gropiţe fermecătoare pe obraji…

Necunoscutul era înalt, bine făcut, iar în ochii lui căprui licărea ceva misterios. Pomeţii ridicaţi, fruntea lată, buzele puternic conturate, care promiteau săruturi pasionale şi… Aici mi-am întrerupt speriată fantezia, m-am adunat cu grijă din îmbrăţişarea lui şi, mormăind „mulţumesc”, m-am îndepărtat în fugă spre cabina mea, închizând uşa cu cheia. Inima îmi bătea nebuneşte, dar nu din cauză că reuşisem să nu cad, ci din cauza ciudatei senzaţii de atracţie foarte puternică pentru acest bărbat, pe care îl văzusem numai câteva clipe.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii