Carti editura

Prezentă pe piața românească de carte încă din 1996, ca o editură-hobby, Integral s-a relansat ca un proiect editorial major în anul 2014. La ora actuală, portofoliul Integral include reviste și cărți în format e-book și tipărit, distribuite national în toate rețelele de librării, presă și magazine online de carte, inclusiv prin site-ul propriu www.eintegral.ro.

În ultimii șapte ani, editura Integral a lansat două reviste (Fusion și Almanah Junior) și a publicat 1.000 de titluri de carte, incluzând bestseller-urile Marea Spovedanie a brokerului fugar de Cristian Sima, Phoenix (Vol. I. ‒ Însă eu, o pasăre…, Vol. II – Giudecata Înțelepților) de Nicolae Covaci, Seriile de autor Alexander Hausvater și Liviu Cangeopol, precum și aproape 300 de titluri semnate de Dan-Silviu Boerescu.

Cele 50 de colecții de carte lansate de Integral se adresează cititorilor de toate vârstele, începând de la preșcolari și ajungând până la iubitorii de istorie și literatură contemporană. Dintre cele 1.000 de titluri publicate, 95% sunt semnate de autori români, unele titluri find publicate și în alte limbi. Mai bine de un sfert din producția editurii Integral este disponibilă și în limba engleză.

Editura Integral, fondată și condusă de Costel Postolache, profesionist cu 30 de ani experiență în industria cărții (Nemira, Wolters Kluwer, Corint, Media Pro), îl are ca Director Editorial pe Dan-Silviu Boerescu (Playboy, Tabu, ProTV Magazin, bucatarescu.ro), binecunoscut scriitor,  jurnalist, creator de media și vedetă de televiziune.

La sfârșitul anului 2017, Integral a fost desemnată la Gala Performanței 2015, drept cea mai dinamică editură din România și cel mai spectaculos new entry din industria editorială.

Integral vă invită la Jocul Cunoașterii!

  • Filtre
  • Ordonează după:
  • Ordonează
    ...
  • 1
  • 2
  • 5

Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii