Cele patru fețe ale perfecțiunii. Cum să-ți redobândești feminitatea

Prețul inițial a fost: 45,30 lei.Prețul curent este: 42,60 lei.

Cele patru fețe ale perfecțiunii. Cum să-ți redobândești feminitatea – Larisa Renar
Traducere de Elena Drăgușin-Richard
Four Planes of Perfection. A Year Program of Regaining Womanhood” by Larisa Renar
Четыре грани совершенства. Годовая программа возвращения женственности” – Лариса Ренар
Mai multe cărți semnate de Larisa Renar

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066682763 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 ePub: ISBN 978-606-668-277-0PDF: ISBN 978-606-668-276-3 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Fiecare femeie are patru stări de energie pe care poate și trebuie să le descopere în ea însăși.

Stările de energie feminină sunt asociate cu elementele primordiale ale naturii – Pământ, Aer, Apă și Foc – și cu fiecare anotimp.

Fiecare element îți oferă o anumită energie în momentul nașterii.

Fiecare anotimp este asociat cu una dintre cele patru stări fundamentale feminine.

În paginile acestei cărți vei învăța să descoperi și să dezvolți toate aceste stări, să afli către ce înclină natura ta, ce energie din tine predomină. Exercițiile simple și meditațiile te vor ajuta să le simți bine, să te obișnuiești cu ele. Le vei îndeplini fără dificultate, pentru că te ai născut femeie, ceea ce înseamnă că toate aceste stări sunt lumea ta lăuntrică. Îți poți permite să fii o femeie care este conștientă de puterea și măreția ei. Acea femeie care primește totul pur și simplu, pentru că în ea se manifestă toate cele patru stări.

Larisa Renar este doctor în psihologie, biolog, psiholog, coach, creatoarea teoriei despre natura energiei feminine. Este fondatoarea „Academiei Vieții Personale”.

Titluri apărute și semnate de Larisa Renar: Descoperă-te din nou. Drumul tău spre fericire, putere și iubire; Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției (Tainele seducției – Ediția I); Cum să-ți faci soțul milionar și constituie un manual magic de instrucțiuni; Elixirul iubirii. Secretul armoniei și al fericirii și Fără vârstă. Redobândirea tinereții și sensului vieții.

Fiecare femeie are patru stări de energie pe care poate și trebuie să le descopere în ea însăși.

Stările de energie feminină sunt asociate cu elementele primordiale ale naturii – Pământ, Aer, Apă și Foc – și cu fiecare anotimp.

Fiecare element îți oferă o anumită energie în momentul nașterii. Elementul Pământ este puternic și substanțial, transmite temeinicie, stabilitate, credința în propria putere, pune totul în ordine, îi conferă femeii calm, simț practic, meticulozitate și seriozitate (starea Stăpânei casei), elementul Foc, fierbinte și pulsatoriu, o face pe femeie senzuală și impulsivă, pasională și sexy (starea Iubitei). Elementul Apă conferă emoție și spontaneitate, simț ludic și blândețe (starea Fetiței). Aerul ne ajută să devenim independente și hotărâte, independente și logice (starea Reginei).

Fiecare anotimp este asociat cu una dintre cele patru stări fundamentale feminine. În timpul iernii este vorba despre starea Reginei, care este autonomă, independentă și rațională. În primăvară, de starea Fetiței, încrezătoare, iubitoare și deschisă. În timpul verii, de starea Iubitei, pasională, strălucitoare, care stârnește imaginația bărbaților. Iar în toamnă, de starea Stăpânei casei, încrezătoare, calmă și înțeleaptă.

Fiecare dintre aceste stări nu este doar un ansamblu de calități, ci o manifestare a celor patru forme de energie feminină, iar gradul lor de manifestare este diferit la fiecare femeie în parte.

O femeie, atunci când este familiarizată cu cele patru stări principale – Iubita, Regina, Fetița și Stăpâna casei – se poate adapta la orice bărbat, iar când se conectează cu un bărbat la toate cele patru niveluri (fizic, sexual, emoțional și mental), atunci el este plin de energie și pregătit să cucerească lumea, pe care apoi este gata să o pună la picioarele ei.

În paginile acestei cărți vei învăța să descoperi și să dezvolți toate aceste stări, să afli către ce înclină natura ta, ce energie din tine predomină. Exercițiile simple și meditațiile te vor ajuta să le simți bine, să te obișnuiești cu ele. Le vei îndeplini fără dificultate, pentru că te‑ai născut femeie, ceea ce înseamnă că toate aceste stări sunt lumea ta lăuntrică. Îți poți permite să fii o femeie care este conștientă de puterea și măreția ei. Acea femeie care primește totul pur și simplu, pentru că în ea se manifestă toate cele patru stări.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Cele patru fețe ale perfecțiunii. Cum să-ți redobândești feminitatea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii