Trădarea

61,95 lei

Trădarea de David Gilman
Traducere de Alexandra-Maria Vrînceanu
Colecție Beletristică / Literatură străină contemporană / Proză / Ficțiune / Thriller / Spionaj Black Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: E9786069623961 Categorie: Autor: Anul apariției: 2024 ePub: ISBN 978-606-9623-95-4PDF: ISBN 978-606-9623-96-1 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

A doua carte care îl are ca personaj principal pe Dan Raglan, Trădarea lui David Gilman se citește ca un thriller de sine stătător… Un roman perfect de spionaj contemporan, cu numeroase răsturnări de situație, bine documentat și scris genial.

Raglan, fost luptător în Legiunea străină și agent MI6, își caută un tovarăș dispărut, căzut în capcana unor personaje îndoielnice din cadrul CIA. Traseul îl poartă din Marsilia până în Florida și Washington, într-un final sângeros în jungla din Honduras.
Gilman își folosește din plin atuul său: complot bine construit și credibil.

„Într-o acțiune spectaculoasă, aflată permanent „pe muchie de cuțit”, care pornește din Marsilia, continuă în SUA, la Washington sau pe țărmul Floridei, și se termină în jungla misterioasă din Honduras, îl regăsim pe Dan Raglan, supranumit „Englezul” – fost luptător de comando în Legiunea Franceză, devenit un prețios agent-fantomă pentru binecunoscute servicii de informații occidentale. De data aceasta, Raglan se confruntă cu lumea înfricoșătoare a traficanților de droguri, căreia îi dezvăluie și încearcă să-i anihileze conexiunile neașteptate cu cele mai înalte cercuri guvernamentale americane.

Purtat de imaginația debordantă a lui David Gilman, scriitor deja consacrat în literatura de aventuri, cititorul descoperă cu fiecare pagină noi și noi momente de suspans ce alternează, alert și tensionat, cu episoadele unor înfruntări dure, mereu la limita supraviețuirii.” – Claudiu Christescu

„Fanii thrillerului Englezul au așteptat răbdători a doua apariție a lui Raglan. Trădarea nu îi va dezamăgi. De la prolog până la paragraful final, această carte este un thriller exploziv, plin de acțiune: caracterizare atentă și intrigă inteligentă, cu mai multe fațete. Fiecare capitol îl lasă pe cititor năucit și, asemenea lui Raglan, nesigur în cine să aibă încredere sau neștiind ce urmează să se întâmple. Trădarea este o carte pentru cititorii cărora le place să-și rezerve timp, să se concentreze și să se cufunde într-o intrigă excelentă… Ca și în Englezul, Trădarea constituie un adevărat curs de scriere a unui thriller.” – Lesley Wilkinson, BETRAYAL Blog Tour

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Trădarea”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii