Cum să-ți faci soțul milionar

(O recenzie client)

Prețul inițial a fost: 54,60 lei.Prețul curent este: 52,80 lei.

Cum să-ți faci soțul milionar (eBook) – Larisa Renar
Traducere de Elena Drăgușin-Richard
Сделай мужа миллионером” – Ларисa Ренар
Mai multe cărți semnate de Larisa Renar

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066682701 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 ePub: ISBN 978-606-668-271-8PDF: ISBN 978-606-668-270-1 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Larisa Renar își argumentează în volumul de față, „Cum să-ți faci soțul milionar”, convingerea că banii sunt o energie direcționată, structurată, sexuală și vitală. Femeia îi oferă bărbatului energia ei și el o transformă în bani, astfel că veniturile bărbatului sunt influențate în mare măsură de cea care îi stă alături. De femeie depinde dacă el va fi „fruntea satului” sau dacă numele lui va ajunge cunoscut în întreaga lume.

Energia feminină există în stare pură. Ca să o valorificăm trebuie să știm să ne propunem țeluri, să avem încredere în noi, să ne iubim și să ne placă ce facem, să avem voință și să fim hotărâte. Astfel, ne urmăm steaua călăuzitoare, prindem puteri și suntem în comuniune cu noi înșine, iar apoi devine mai ușor. Apar oamenii care sunt gata să ne sprijine, să creadă în ideile noastre, iar

Universul ne dă bani pentru revelarea potențialului nostru. În plus, cu cât energia femeii e mai mare, cu atât poate să-i ofere mai multe posibilități bărbatului.

Cartea va fi utilă tuturor în egală măsură, inclusiv femeilor care nu se află într-o relație, pentru că ne învață cum să schimbăm în bine latura financiară a vieții noastre.

Folosind tehnici simple pentru creșterea energiei, viata ni se umple de abundență! Metodele recomandate ne arată cum să transformăm talentul pe care îl avem și ocupația noastră favorită în câștig, dar și cum să-l inspirăm și să-l susținem pe bărbatul iubit în carieră.

Metodele recomandate ne arată cum să transformăm talentul pe care îl avem și ocupația noastră favorită în câștig, dar și cum să-l inspirăm și să-l susținem pe bărbatul iubit în carieră.

Larisa Renar este doctor în psihologie, biolog, psiholog, coach, creatoarea teoriei despre natura energiei feminine. Este fondatoarea „Academiei Vieții Personale”.

Titluri apărute și semnate de Larisa Renar: Descoperă-te din nou. Drumul tău spre fericire, putere și iubire; Magia puterii feminine. Energia, forțele și tainele seducției (Tainele seducției – Ediția I); Cum să-ți faci soțul milionar și constituie un manual magic de instrucțiuni; Elixirul iubirii. Secretul armoniei și al fericirii și Fără vârstă. Redobândirea tinereții și sensului vieții.

Cartea va fi utilă tuturor în egală măsură, inclusiv femeilor care nu se află într-o relație, pentru că ne învață cum să schimbăm în bine latura financiară a vieții noastre.
Folosind tehnici simple pentru creșterea energiei, viața ni se umple de abundență! Metodele recomandate ne arată cum să transformăm talentul pe care îl avem și ocupația noastră favorită în câștig, dar și cum să-l inspirăm și să-l susținem pe bărbatul iubit în carieră.

Bazat pe 1 recenzii

5.00 Per ansamblu
100%
0%
0%
0%
0%
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 recenzie la Cum să-ți faci soțul milionar

 1. Răzvan Durlea
  5 out of 5

  Răzvan Durlea:

  Una din cele mai cunoscute cărți ale autoarei.
  Binevenită și salutară traducerea ei în română, ținând cont de succesul cărților ei în spațiul filorus.
  Mai multe cărți de Larisa Renar:
  https://www.ebookuri.ro/autor/larisa-renar/

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii