Condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Fundația Culturală Ideea Europeană îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor şi condiţiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

Fundația Culturală Ideea Europeană menţine şi operează Librăria eBookuri.ro (adică www.eBookuri.ro) pentru prezentarea și comercializarea cărților și revistelor în format digital (eBook) apărute în țară și străinătate, acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

Fundația Culturală Ideea Europeană
Cod fiscal: 15911590; HJ 520/299/2003
Cont IBAN: RO87RNCB0072049676950001
Deschis la BCR Sector 1, București
Adresa de corespondență: OP-22, CP-113, Sector 1,
București, cod 014780, România
Tel/Fax: 021-212 56 92; 021-310 66 18
Email: contact@ebookuri.ro
Website: www.ebookuri.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul eBookuri.ro este proprietatea Fundației Culturale Ideea Europeană, a colaboratorilor și furnizorilor săi, și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conținutului eBookuri.ro se pedepsește conform legislației în vigoare.

Denumirea și sigla care descriu denumirea sunt mărci înregistrate și protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenți în selectarea materialelor care apar pe site-ul eBookuri.ro. Dacă totuși aveți motive să considerați că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveți vizavi de conținutul site-ului eBookuri.ro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: contact@ebookuri.ro.

Fundația Culturală Ideea Europeană monitorizează permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa și alte surse de informație. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conținutului site-ului eBookuri.ro, atunci vom acționa cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile produselor și conținutul articolelor incluse pe eBookuri.ro au caracter informativ. În cazul în care vre-o informație sau vre-un articol intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa contact@ebookuri.ro.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol, carte sau eBook, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Unica responsabilitate a Fundației Culturale Ideea Europeană este de a publica opiniile, fie acestea cât de diverse, ale colaboratorilor ei.

Fundația Culturală Ideea Europeană își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.eBookuri.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conținutul website-ului eBookuri.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul eBookuri.ro prin care conținutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Condiții legale

Librăria Digitală eBookuri.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul eBookuri.ro și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii