Condiții de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni și condiții. Zoom Evolution (SC Zoom Evolution SRL) își rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor și condițiilor fără o notificare prealabilă.

Generalități

Zoom Evolution menține și administrează Librăria eBookuri.ro (adică www.eBookuri.ro) pentru prezentarea și comercializarea cărților și revistelor în format digital (eBook) apărute în țară și străinătate, acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

SC Zoom Evolution SRL
Adresa poștală: OP 22, CP 113, Sector 1, București, Cod 014780, România.
CUI 37653734, Nr. ord. reg. com.: J40/4153/2019
Cont: RO61RNCB0069154750300001 – BCR Sucursala Libertății
Tel/Fax: 021-212 56 92; 021-310 66 18
E-mail: [email protected]
Website: www.ebookuri.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul eBookuri.ro este proprietatea Zoom Evolution, a partenerilor și colaboratorilor și săi, și este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricărora din elementele constitutive ale website-ului eBookuri.ro se pedepsește conform legislației în vigoare.

Denumirea și sigla care descriu denumirea sunt mărci înregistrate și protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenți în selectarea materialelor care apar pe site-ul eBookuri.ro. Dacă totuși aveți motive să considerați că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveți vizavi de conținutul site-ului eBookuri.ro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email: [email protected].

Zoom Evolution monitorizează permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa și alte surse de informație. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conținutului site-ului eBookuri.ro, atunci vom acționa cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile produselor și conținutul articolelor incluse pe eBookuri.ro au caracter informativ. În cazul în care vreo informație sau vreun articol/recenzie intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa [email protected].

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol, carte sau eBook, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Unica responsabilitate a Zoom Evolution este de a publica opiniile, fie acestea cât de diverse, ale colaboratorilor ei.

Zoom Evolution își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.eBookuri.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conținutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conținutul website-ului eBookuri.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul eBookuri.ro prin care conținutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Politica de returnare

Produsele digitale se transmit doar în format electronic (pe adresa de e-mail specificată în comandă), deci nu există ca produse fizice care să fie livrate clientului. Plata pentru cărțile digitale se face exclusiv online.

Produsele digitale (eBooks) fac excepție de la condițiile obișnuite de retur întrucât sunt considerate servicii de către legislația în vigoare. Este obligația și responsabilitatea clientului să verifice informațiile de compatibilitate și instrucțiunile public disponibile pe eBookuri.ro (Ghid eBook, Termeni și condiții) și să se asigure că produsele digitale pe care intenționează să le cumpere sunt compatibile cu dispozitivele pe care intenționează să le utilizeze, înainte de a realiza achiziția.

În măsura în care clientul a primit un link de download valid, în conformitate cu comanda plasată pe site, se va considera că serviciul pe care SC Zoom Evolution SRL s-a obligat să îl presteze a fost îndeplinit și acceptat de client. Linkurile de download oferite clientului nu pot fi retrase odată ce au fost trimise și, în măsura în care sunt funcționale în condițiile și pentru dispozitivele specificate pe site, se va considera că SC Zoom Evolution SRL și-a îndeplinit toate obligațiile față de client. În aceste situații nu este posibilă returnarea contravalorii acestor servicii.

În situația in care clientul achiziționează un produs digital care nu este compatibil cu dispozitivul său și această incompatibilitate este specificată în mod public pe site, nu va fi posibilă returnarea contravalorii produselor atât timp cât clientului i s-a livrat un link de download valid care funcționează în condițiile specificate pe site.

Conform OUG 34/2014, produsele excluse fără drept de returnare:
Furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe suport material (aplicații software, inclusiv produse digitale – cărți digitale etc.) livrate printr-un link de download și/sau cheie de activare).

Condiții legale

Librăria Digitală eBookuri.ro funcționează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute și conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul eBookuri.ro și orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Fiind de acord cu Termenii și Condițiile, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Pentru sugestii, propuneri, întrebări și observații, vă rugăm să ne contactați telefonic la nr. +4 021-3106618 sau prin email [email protected].

Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii