Jurnal de vindecare

(2 recenzii de la clienți)

Prețul inițial a fost: 54,00 lei.Prețul curent este: 51,93 lei.

Jurnal de vindecare de Kaira
Colecție Practic – Dezvoltare personală
Mai multe cărți din colecția Dezvoltare personală

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066683005 Categorie: Autor: Anul apariției: 2023 ePub: ISBN 978-606-668-301-2PDF: ISBN 978-606-668-300-5 Colecții: ,
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Anxietate? Apatie? Indigestie? Gastrită? Artrită? Inimă frântă? Doliu? Frică? Angoasă? Sistem imunitar slăbit? Boli cronice sau autoimune? Deochi sau alte vampirizări energetice?

Toate semnifică și au la bază unul și același lucru – DEZECHILIBRUL. Și toate ne pot afecta semnificativ calitatea vieții. Așadar, mi-am propus ca în urma căutărilor mele să pot veni către tine cu o veste extraordinar de bună – toate acestea pot fi vindecate definitiv. Nu doar ascunse sub covor. Nu doar simptome mascate. VINDECAREA REALĂ există, pot mărturisi acest lucru din proprie experiență. Iar tot ceea ce am făcut a fost să ajung la rădăcinile problemelor cu care m-am confruntat. Să mă adresez tuturor ramurilor ființei mele dragi și complexe – să urmez o călătorie în toate profunzimile și misterele sale.

O vindecare REALĂ nu poate fi dobândită doar adresându-ne cauzelor fizice. Pentru că însăși ființa umană nu aparține doar planului fizic. Ci și cauzelor emoționale, mentale dar și spirituale. Pentru că toate sunt interconectate. Iar toți suntem interconectați.

Cuvânt‑înainte

Îmi doresc ca această carte să fie exact ceea ce a fost de la bun început – o experienţă personală. Tot ce vei găsi în ea sunt paşii care m‑au ghidat în drumul către adevărul meu şi consider că fiecare îşi are propriul adevăr. Fiecare îşi are propria reţetă pentru fericire şi pentru vindecare. Iar fiecare reţetă este unică, la fel ca noi. Fiecare călătorie îşi are propria aventură, propriile intemperii şi peripeţii. Fiecare călătorie este simţită diferit şi fiecare experienţă este trăită diferit. Iar la fel cum cred în unicitatea fiecărei călătorii, tot aşa cred că drumurile noastre se pot întâlni uneori.
Punctele în care ne intersectăm nu sunt deloc întâmplătoare, iar de cele mai multe ori acest lucru se întâmplă în anumite momente‑cheie din viaţa noastră. În călătoria noastră apar mereu unele care să ne uşureze calea. Pot apărea oameni, pot apărea poveşti, pot apărea personaje în care ne regăsim, pot fi cărţi, poate fi o melodie care rezonează atât de mult cu sufletul tău, încât îţi devine şi ghid către el. La fel cum cred că fiecare poveste este diferită, la fel de mult cred că toate se întâmplă cu un scop. Dacă inima ta a vibrat cu titlul acestei cărţi, dacă aceste pagini au ajuns în mâinile tale, ceva din aceste rânduri a trebuit să ajungă la tine. Poate îţi vei da seama imediat despre ce este vorba, poate magia va avea loc încă din primele capitole sau poate în ultimul. Se poate întâmpla să fii cucerit de ea acum sau să o aşezi în bibliotecă, redescoperind‑o peste câţiva ani. Poate vei tresări acum la fiecare cuvânt sau poate o vei citi şi lucrurile vor începe să capete sens peste două anotimpuri. Dă‑i timp şi las‑o să ţi se dezvăluie. Iar ceea ce este menit să fie al tău, va fi al tău, fără cea mai mică îndoială. Cel mai de preţ lucru pe care l‑am învăţat – totul este un proces. Tot ce trebuie să ştii te va găsi atunci când eşti pregătit să afli.
Nu forţa şi nu te descuraja dacă acum găseşti lucruri care par fără sens. Sensul, în cele din urmă, va fi dat de tine sau îl vor da experienţele tale şi ritmul în care viaţa te va trece prin ele. Un lucru străin de tine astăzi poate fi lucrul care mâine îţi poate aminti de acasă. Iar acesta este un alt lucru important pe care l-am învăţat în timpul procesului meu de vindecare. Să mă dezbrac de prejudecăţi. Viaţa nu se opreşte niciodată din a te surprinde. De ce modul prin care alege să ţi se desfăşoare ar fi mai prejos?  / Anca Petianu

Bazat pe 2 recenzii

5.00 Per ansamblu
100%
0%
0%
0%
0%
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 recenzii la Jurnal de vindecare

 1. Andra
  5 out of 5

  Andra:

  A ajuns în 2 zile formatul tiparit, doar ca nu reușesc sa o citesc încă ? (dar cred ca pana la urma o comand și eu iar).
  Neștiind ca pot comanda și în străinătate am comandat-o la adresa mamei mele. Azi dimineața i-a ajuns când a citit descrierea a zis ca nu mi-o mai trimite pana nu o citește și ea ca ii se pare super interesanta.? Acum fie aștept 2 luni când ma duc acasă fie îmi comand și eu una aici in format digital?
  Mulțumim Kaira chiar aveam nevoie de o asemenea carte.
  Mult succes

 2. Liviu
  5 out of 5

  Liviu:

  Ce frumos a explicat și a transcris toate experiențele ei.
  Am înțeles ca tot răul vine la bagaj cu lecții, că totul are un scop divin, vindecător. Mulțumim Kaira

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii