Edgar Reichmann

Edgar Reichmann – scriitor român, originar din România, stabilit în Franţa.

A publicat la Ideea Europeană romanul „Raşel”, care este considerat de unii specialişti cel mai bun roman al lui Edgar Reichmann. În calitate de cronicar al ziarului „Le Monde”, Reichmann a contribuit substanţial la popularizarea literaturii române în Franţa.

Raşel este considerat de unii specialişti cel mai bun roman al lui Edgar Reichmann, scriitor de limbă franceză, originar din România. În calitate de cronicar al ziarului Le Monde el a contribuit mult la popularizarea literaturii române în Franţa.

Raşel este povestea unei familii evreieşti, cu o ramură în România şi alta în Franţa. Ambele ramuri ale familiei trec prin cel de-al doilea război mondial şi prin răsturnările de după război, fiecare în felul ei. Eroii principali, el din Franţa, ea din România, se întâlnesc la final într-o ţară africană pe care fiecare încearcă să o ajute în alt fel.

Raşel este povestea unei legături de dragoste puternice, ciudate, dintre cei doi veri provenind din lumi extrem de diferite.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii