Daniela Cutaş

Daniela Cutas – scriitoare, eseist, publicist.

„Cartea Danielei Cutaş este interesantă, bine argumentată, bine scrisă, şi abordează teme deosebit de importante, dând dovadă de un nivel înalt de sofisticare filosofică şi de o cunoaştere profundă a literaturii internaţionale în domeniul eticii în general şi al bioeticii în particular.

(…) Ultimele două părţi ale cărţii ar trebui să constituie lectură obligatorie nu numai pentru decidenţi ci pentru toţi cei implicaţi în procesul de a transpune protocoale şi precepte morale internaţionale în recomandări, legi sau alte reglementări. Autoarea evidenţiază în mod elocvent dificultăţile şi incoerenţele care îi pândesc în astfel de demersuri pe cei neavertizaţi, şi subliniază capcanele intelectuale în care putem fi atraşi pe parcurs. Părţile II şi III ale cărţii constiuie un exemplu aproape perfect al meritelor filosofiei aplicate în adaptarea teoriilor şi principiilor morale la realităţile implementării politicilor şi ale tuturor forţelor care operează în acest proces şi care includ, desigur, mass media, opinia publică, realităţile vieţii politice şi multe alte elemente.

Această carte este o lucrare excelentă care aduce o contribuţie originală şi importantă nu doar creşterii cunoaşterii, ci şi chestiunilor mai practice ale implementării politicilor şi reglementărilor sociale.” (JOHN HARRIS, Profesor de bioetică, Universitatea din Manchester)

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii