Crama lui Stalin

Prețul inițial a fost: 39,60 lei.Prețul curent este: 36,96 lei.

Crama lui Stalin – John Baker, Nick Place
Traducere din limba engleză de Alexandra-Maria Vrinceanu
Colecția Blue Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069682517 Categorie: Autori: , Anul apariției: 2021 ePub: ISBN 978-606-9682-50-0PDF: ISBN 978-606-9682-51-7 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Crama lui Stalin – În căutarea arcei pierdute a vinului!

Crama lui Stalin este o plimbare sălbatică, uneori dură, în lumea plină de farmec a vinului scump și rar. De la Double Bay, Sydney la Tbilisi, Georgia, pe străzile Parisului, podgoriile din Bordeaux și Château d’Yquem. O pivniță de milioane de dolari și o colecție uluitoare de vinuri. Din distribuție fac parte Stalin, Hitler, țarul Nicolae al II-lea și o adunătură pestriță de oameni de afaceri georgieni din primele zile ale dezvoltării afacerilor rusești premergătoare erei lui Putin.

La sfârșitul anilor 1990, John Baker a fost cunoscut ca furnizor de vinuri rare și vechi de calitate. Fire antreprenorială și pregătit mereu pentru aventură, el a fost persoana perfectă pentru a fi abordat de către un partener de afaceri, Kevin Hopko, care i-a prezentat o listă misterioasă de vinuri. Lista s-a dovedit a fi un catalog cuprinzător al colecției de vinuri a lui Nicolae al II-lea, ultimul țar al Rusiei. Vinul a devenit proprietatea statului după Revoluția Rusă din 1918, în timpul căreia Nicolae și întreaga sa familie au fost executați. Deținut apoi de Stalin, vinul a fost mutat discret într-o cramă georgiană îndepărtată atunci când acesta era îngrijorat că armata nazistă care avansa ar putea ocupa Rusia și, inevitabil, ar putea jefui artefacte și comori. O jumătate de secol mai târziu, s-a zvonit că vinul este încă ascuns în subteran, dar nicio hartă putea dezvălui locul.

John și Kevin au pornit astfel într-o călătorie îndrăzneață și potențial periculoasă în Georgia pentru a descoperi dacă vinurile există cu adevărat, dacă sticlele sunt autentice și dacă întreaga colecție ar putea fi cumpărată și transportată la o importantă casă de licitații din Londra pentru vânzare.

Crama lui Stalin: o colecție impresionantă de vinuri scumpe furată de la țarul Nicolae al II-lea, ascunsă din calea lui Hitler și descoperită de un comerciant din Sydney.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Crama lui Stalin”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii