Sexul inutil. Călătorie în jurul femeii

28,05 lei

Sexul inutil. Călătorie în jurul femeii – Oriana Fallaci
Traducere din limba italiană de Ingrid Beatrice Coman-Prodan
Colecția Grey Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069682203 Categorie: Autor: Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-9682-21-0PDF: ISBN 978-606-9682-20-3 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

„Drumul pe care îl parcurgi de-a lungul textului unui autor pe care îl traduci este, uneori, o adevărată călătorie inițiatică. Te amesteci în gândurile lui, privești prin ochii lui dar mai ales încerci să stai la umbra sufletului său pe toată durata muncii de traducere. Vocea și stilul lui te învăluie, de parcă ți-ar privi peste umăr truda de buchisire în altă limbă a cărții sale. Simți o mare răspundere, dar și o mare bucurie și te rogi ca autorul, de acolo de unde este el, să fie împăcat și mulțumit de munca ta.
„Sexul inutil” este într-adevăr o călătorie în jurul femeii, permițându-ne să aruncăm o privire în condiția femeii din diferite culturi ale lumii cu ironie, dar și compasiune, cu dragoste și deseori cu o profundă tristețe, care lasă în urmă gustul amar al întrebării fără răspuns și al unei căutări care se reînnoiește din generație în generație în oricare cultură și în oricare religie. Există femei cu adevărat libere? Greu de spus. Autoarea aprinde, ici și colo, câte o torță asupra dramei sufletului feminin, păstrându-i însă intact misterul, căruia poate îi este menit să rămână nedezlegat. Oriana Fallaci a fost întotdeauna un personaj incomod, sâcâitor, uneori chiar iritant prin stilul crud și neiertător cu care a zugrăvit realitatea. Penița ei a avut mereu consistența loviturii de bici și scrierile sale te izbesc și te răvășesc prin atingerea dureroasă a adevărului pe care îl rostesc, cu o libertate a cuvântului pe care și-a revendicat-o fără drept de apel de-a lungul întregii cariere. Și eu, ca și toți cititorii ei, am iubit-o pentru asta. / Ingrid Beatrice Coman-Prodan

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Sexul inutil. Călătorie în jurul femeii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii