Cum se instalează programul Adobe Digital Editions

pentru a intra în posesia cărților digitale protejate prin Adobe DRM

Ghid pentru instalarea programului Adobe Digital Editions

Pentru citirea cărților digitale (eBook în format ePub și PDF), aveți nevoie de instalarea programului Adobe Digital Editions (ADE).
Adobe Digital Editions este un program gratuit și instalarea durează doar câteva minute (Link download Adobe Digital Editions (aici).

Pentru a instala Adobe Digital Editions, parcurgeți pașii de mai jos. (Instrucțiunile sunt pentru sistemul de operare Windows. Pentru sistemul de operare Mac OS X consultați Ghidul eBook):

1. Descărcați programul Adobe Digital Editions de pe pagina web oficială Adobe – pentru a efectua acest pas, trebuie să intrați pe această adresa, unde veți vedea o pagina asemănătoare cu ce se vede mai jos:

2. După ce descărcarea a fost finalizată, rulați fișierul prin dublu click pe iconița programului Adobe Digital Editions acestuia.

Va fi afișată notificarea de mai jos, apăsați [Run/Se execută]. Fișierul nu reprezintă vreun pericol pentru calculatorul dvs.

3. Bifați căsuța de acceptare a licenței și apăsați [Next/ Următorul].

4. Apăsați [Next/ Următorul].

5. După ce procedura de instalare este finalizată, apăsați [Close sau Închide].

6. Înainte de a descărca și a deschide prima carte digitală (eBook) cu Adobe DRM, trebuie să autorizați dispozitivul pe care veți descărca cartea digitală sau să creați un cont Adobe cu datele dumneavoastră.

Sunt două modalități: autorizați dispozitivul dvs sau să vă logați cu datele dvs de la contul Adobe sau să creați un cont la Adobe.

Programul Adobe Digital Editions este gratuit. Instalarea programului Adobe Digital Editions este obligatorie o singură dată (prima dată). După instalarea programului puteți citi orice carte digitală (ePub sau PDF) securizată/ criptată prin Adobe DRM.

Prima modalitate este mai simplă – autorizarea dispozitivului pe care veți descărca cartea digitală:

7. A doua modalitate:

Crearea contului Adobe cu datele dumneavoastră la această adresa.

Contul pe Adobe este gratuit. Aceleași date (datele dvs.) vor fi necesare pentru autorizarea contului Adobe Digital Editions.
Completați datele de cont Adobe ca în imaginea de mai jos.
Dacă aveți cont creat pe Adobe, atunci conectați-vă cu datele dvs la Contul Adobe și la Adobe Digital Editions.

 

Acest pas este foarte important deoarece dacă nu autorizați dispozitivul cu datele de cont Adobe, nu veți putea transfera cărțile și pe alte dispozitive.

Dacă aveți deja instalată o versiune mai veche de Adobe Digital Editions, în locul acestui pas veți fi invitat să migrați toate cărțile din bibliotecă.

Apăsați pe [Migrate Data] pentru că toate volumele digitale să fie copiate în noua versiune de Adobe Digital Editions.

Vă dorim lecturi plăcute!

Dacă mai ai întrebări, uită-te peste lista noastră de la rubricile Cum comand, Termeni și codiții, Ghidul eBook, iart dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta, te invităm să ne contactezi telefonic la nr. 021-2125692 sau prin email [email protected].

Pentru sugestii, propuneri și observații, vă rugăm să ne contactați.
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii