Enciclopedia transformării

24,30 lei

Enciclopedia transformării (eBook) – Vladimir Lermontov

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066681704 Categorii: , Autor: Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-668-171-1PDF: ISBN 978-606-668-170-4 Colecții: ,
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

În „Enciclopedia transformării” de Vladimir Lermontov și-a propus să ne învețe să lucrăm cu imaginile. Descoperim astfel că noi suntem creatorii atât ai realității în care trăim, cât și ai viitorului nostru.
Autorul a pus laolaltă cele mai importante momente ale metodologiei sale cu scopul de a prezenta cititorului un tablou complet.
• Ne ascultăm sufletul sau ne lăsăm dominați de rațiune?
• Ce sunt imaginile și cum lucrăm cu ele?
• Unde trebuie să căutăm fericirea, sănătatea, bogăția și iubirea?
• De unde vine boala și cum să ne vindecăm?
• Cum ne putem crea realitatea în care ne dorim să trăim?

Aici veți găsi răspuns la toate aceste întrebări. Veți învăța să aplicați aceste cunoștințe în viața de zi cu zi. Veți afla că magia nu este decât o calitate a sufletului nostru, că avem puteri nelimitate, trebuie doar să credem în noi, în sufletul nostru și să ne creăm o lume nouă în care ne dorim să trăim.

Enciclopedia transformării de Vladimir Lermontov

Introducere
Natura Omului

Omul este constituit din trei elemente deosebite: raţiune, corp şi suflet. Sufletul este izvorul puterii, al energiei dumnezeieşti, al nemuririi şi al bunătăţii. Sufletul este totul. Raţiunea este ajutorul sufletului, este tovarăşul lui, călăuza dorinţelor şi nevoilor lui. Atunci când sufletul nostru doreşte ceva, raţiunea are sarcina de a găsi calea cea mai bună de realizare a acestui lucru. Corpul este adăpostul sufletul şi chiar dacă este unul temporar are un rol foarte important.

A fost o vreme când oamenii trăiau ascultându-şi doar sufletul. În Biblie găsim descris Edenul, grădina în care domnea fericirea deplină şi nimănui nu-i lipsea nimic. Oamenii puteau zbura, aveau o stare fizică de invidiat, nu cunoşteau frigul, foamea sau teama. Aveau totul.

Lucrurile s-au schimbat când raţiunea a preluat controlul. Nu ştim exact cum s-a întâmplat acest lucru, cu toate că cercetătorii relaţionează acest moment cu legenda biblică a cunoaşterii binelui şi răului.

Mintea a început să domine peste corp şi suflet. Oamenii trăiau, iubeau, munceau ghidându-se strict după regulile impuse de aceasta. Cei care încă nu îşi prigonise sufletul erau catalogaţi ca fiind stranii, nebuni…

Încet, dar sigur raţiunea a preluat controlul total şi astfel, uitând de suflet, oamenii au pierdut toate puterile supranaturale pe care le deţineau până în acel moment. În ciuda experimentelor şi a încercărilor oamenilor de ştiinţă nici până astăzi noi nu mai putem transmite gânduri la distanţă, nici nu mai putem zbura…

Aşa a început totul… Omenirea a înlocuit ce pierduse cu nişte triste parodii. Oamenii au dat sănătatea pe reuşitele îndoielnice ale medicinii, telepatia a fost înlocuită de telefoane şi de radio, iar în locul teleportării au apărut avioanele, vapoarele şi trenurile…

Cu toate acestea omului îi mai lipsea ceva. Haideţi să privim în jur, există nenumăraţi oameni nefericiţi, bolnavi, săraci, singuri, oameni pe care invenţiile şi progresul intelectual nu îi ajută cu nimic.

Am ajuns la concluzia că viaţa dominată de raţiune nu este ceea de ce avem nevoie. Afirmaţia mea se bazează pe practică, pe observaţii şi pe experienţa mea din contactul cu oamenii.

Chiar dacă pare incredibil am găsit o modalitate de a schimba lucrurile şi doresc să vă împărtăşesc din concluziile mele în această lucrare.

 

Curs de bază. Renaşterea

Scopul meu este de a vă aduce în suflet fericirea, bogăţia şi sănătatea şi de a vă determina pe dumneavoastră să le păstraţi acolo!

Noi ne-am născut cu misiunea de a ne asculta sufletul. Iar sufletul nostru are o singură dorinţă: de a iubi şi de a dărui iubire, de a fi fericit şi de a-şi împărtăşi fericirea şi nu în ultimul rând de a-şi împărţi bogăţia cu cei din jur.

Pentru a ne găsi fericirea, bogăţia sufletească, sănătatea şi iubirea vă propun câteva exerciţii destul de simple dar care au un efect imediat şi miraculos. Cu ajutorul lor vom reuşi:

1) să ne eliberăm de sentimentele negative, de boli şi de probleme.
2) să descoperim sănătatea, iubirea, înţelegerea, armonia.
3) să fim plăcuţi şi interesanţi, să ne modelăm corpul.
4) să ne descoperim visele şi să le realizăm;
5) să ne dezvoltăm intuiţia şi să găsim răspuns la orice întrebare;
6) să găsim soluţii la toate problemele care ne copleşesc.

Vreau să încep prin a clarifica câteva noţiuni ca fericirea, sănătatea, bogăţia, iubirea şi menţionez că pe parcursul acestei lucrări mi-am expus viziunea mea despre lucruri şi aveţi tot dreptul să nu fiţi de acord şi să le priviţi dintr-o altă perspectivă. Acelora care aleg să parcurgă acest drum de iniţiere împreună cu mine le propun să explicăm următoarele noţiuni:

Fericirea, ca şi Dumnezeu, este esenţa tuturor lucrurilor. Ea poate fi percepută din perspectiva a trei lucruri: bogăţia, sănătatea şi iubirea.

 • Putem fi oare fericiţi fără a fi bogaţi? (Bogăţia pentru mine înseamnă mult mai mult decât bani, vorbim într-un alt capitol despre această noţiune.)
 • Putem fi oare fericiţi fără a fi sănătoşi?
 • Putem fi oare fericiţi dacă nu cunoaştem iubirea?

Bogăţia, sănătatea şi iubirea sunt condiţii esenţiale ale fericirii.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Enciclopedia transformării”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii