Inițiere în fericire, dragoste, bogăție și vis

22,80 lei

Inițiere în fericire, dragoste, bogăție și vis (eBook) – Vladimir Lermontov

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066681742 Categorie: Autor: Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-668-175-9PDF: ISBN 978-606-668-174-2 Colecție:
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Când omul trăiește rațional, iar visele-i vin de la rațiune și respectiv creează imaginile de viitor conform prerogativelor rațiunii. Cele mai importante lucruri din visele raționale sunt: cifrele, sumele pe care omul dorește să le obțină în viitor. Și doar odată cu dobândirea banilor, crede el, va sosi și momentul delectării. Peste tot, la fiecare pas vedem un astfel de mod de viață. Aceștia sunt oameni activi, de succes care-și pun în față o sarcină foarte clară – să câștige mai mult și cel mai important e că se îndreaptă sigur către realizarea acestui scop. Această cale le aduce satisfacție și mulțumire adevărată, însă fericirea nu o pot vedea așa cum nu-și pot vedea urechile proprii.

Pentru a dobândi fericirea, iubirea, bogăția și sănătatea mai întâi trebuie să învățați să visați din suflet, iar după această să împliniți aceste vise. Sufletul visează la averea, imaginea sentimentelor. Imaginile de viitor corespunzătoare sufletului sunt vii, pulsative, motrice, vibratoare.

Iniţiere în fericire, dragoste, bogăţie şi vis de Vladimir Lermontov

Ecouri

Ştiţi ce s-a dovedit cel mai important lucru pentru mine? Să spun „da”, să distrug ordinea lucrurilor, să fac altă alegere şi întru-un final să mă pot debarasa de obsesii! Simt că lumea mea s-a bucurat şi şi-a deschis braţele! Tânjea foarte mult fără mine, aştepta atât de răbdătore… Acum mă arunc în braţele ei iubitoare. Spaţiul care mă înconjoară străluceşte, iar soarele sărbătoreşte. Este starea uşilor deschise, uşi care nu au fost niciodată închise, dar se credea astfel.

Anna, oraşul Ekaterinburg

Salut, Vladimir!

Sunt atât de fericită, în viaţa mea a sosit iubirea, în inimă s-a aşternut primăvara. Mă simt de parcă m-am născut a doua oară sau, mai bine zis, aşa cum se pare, toată viaţa am dormit şi abia acum m-am trezit. Sunt fericită, sănătoasă, bogată şi-l iubesc pe omul de lângă mine. Cunoştinţele şi prietenii aproape că nu mă recunosc, sufletul meu pluteşte şi-mi doresc să împart cu toată lumea fericirea.

Îţi mulţumesc pentru cărţi, seminarii, pentru aceea că făureşti atmosfera iubirii, sincerităţii şi a înţelegerii, pentru această sărbătoare, sărbătoare – sărbătoare eternă!

Maria, Kiev

Sufletului meu acum şi în vecii vecilor!

Sufletule, de acum înainte îţi încredinţez ţie soarta şi viaţa mea. Îţi promit, punându-mi mâna mea în mâna ta că te voi urma întotdeauna, chiar şi dacă voi fi nevoit să înconjur astfel întreaga lume. Din acest moment începem calea noastră, calea sufletului. Ne aşteaptă foarte multe lucruri noi şi necunoscute, pe această cale, dar aceasta nu ne sperie deoarece suntem întotdeauna împreună şi ştim că vom ajunge la timpul potrivit în locul potrivit. Acum că suntem împreună nimic nu e în stare să ne despartă.

Iulia, oraşul Weimar (Germania)

Am avut o ocazie unică să fac o călătorie în adâncurile sufletului, sentimentelor şi trăirilor mele şi descopăr laturile pe care nu le văzusem până atunci. Sentimentul captivant şi magic care m-a învăluit m-a ajutat să trec către o altă dimensiune a vieţii, acolo unde ţi se pare că ştii totul şi poţi face orice.

Vladimir, oraşul Tihoreţk, regiunea Krasnodar

Seminarul a luat sfârşit, dar viaţa noastră nu s-a terminat. Toţi mergem prin ea şi ne căutăm pe Sine cel real. Noi căutăm, doar că acest proces e individual. Vechiul înveliş se rupe deoarece e rezultatul procesului gândirii. Cu cât ne agăţăm mai mult de trecut cu atât creşte frică de a pierde ceea ce avem în prezent. Dar este imposibil să distrugi adevărul.

Adevărul este indestructibil. Aruncă ceea ce se distruge. Caută în tine ceea ce în orice condiţii, situaţii nu dispare, ceva durabil.

Priveşte în interiorul tău şi găseşte-te pe Tine cel adevărat.

Iubirea adevărată e indestructibilă.
Olea, oraşul Sankt-Petersburg

Alegerea divină

Câteodată sau aproape întotdeauna ne pomenim în situaţia în care pentru a ne urma visul, a face primii paşi spre fericire şi a cunoaşte acea parte frumoasă şi fermecătoare a vieţii pe care noi o vedem doar în vis este absolut necesar să alegi între rutina pe care ne-o aduc responsabilităţile existenţei zilnice, legate de serviciu, viaţă familială şi cele legate de transcenderea noastră în vis, în necunoscut. Ce poţi face în acest caz?

Învaţă să alegi calea cerească, învaţă să te alegi pe tine, sufletul şi fericirea ta.

Calea spre suflet – calea spre îndeplinirea visului! Drumul spre magie şi îndeplinirea dorinţelor!

***

În cele ce urmează îţi voi face cunoştinţă cu viitorii tăi prieteni. Prietenia voastră va fi foarte strânsă şi-ţi va aduce bucuria descoperirilor, satisfacţie de la fiecare moment al vieţii şi posibilităţi cu adevărat extraordinare.

Fă cunoştinţă, noii tăi prieteni: fericirea, dragostea, bogăţia, intuiţia, farmecul şi visul.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Inițiere în fericire, dragoste, bogăție și vis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii