Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie

Prețul inițial a fost: 19,50 lei.Prețul curent este: 18,30 lei.

Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie (eBook) – Vladimir Lermontov

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066681803 Categorie: Autor: Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-668-181-0PDF: ISBN 978-606-668-180-3 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Acesta este un curs special pentru cei a căror minte este atât de puternică încât nu poate fi înlăturată de la manșa soartei lor cu metode simple.
În această carte-trening, vă propun o manevră magică – metoda „diplomației sufletești”, care, în cel mai rău caz, vă va permite să nu faceți din minte un adversar, ori în cel mai bun caz un observator neutru sau un aliat și un ajutor în toate problemele sufletului.
Problema este că în decursul vieții noastre noi am primit multe lecții negative. Tocmai atunci când noi puteam să învățăm și să înțelegem, noi eram învățați că viața este dificilă și pe parcursul ei va trebui să transpirăm din greu ca să obținem ceva. Dacă în copilărie aveam impresia că noi suntem capabili de orice, maturizându-ne am înțeles principalul lucru – noi nu suntem capabili de nimic. În această lume, suntem niște ființe jalnice și tremurătoare. Însă nu este adevărat.

Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie de Vladimir Lermontov

„Instrucţiuni pentru cei deştepţi”

Mantra-viziune a sufletului este o baghetă magică pentru cei a căror minte nu îi lasă să meargă pe drumul fericirii, sănătăţii, bogăţiei, dragostei, pe Drumul sufletului.

Omului îi este dificil să îşi doboare propria minte, în special programele negative ce se refereau la necredinţa în minuni, puteri şi posibilităţi. Or, de foarte multe ori se creează impresia că mintea este însăşi omul, mintea decide totul şi conduce viaţa în totalitate. În aceste cazuri omul este nefericit sau crede că este fericit, dar fericirea lui este anevoioasă, încât seamănă mai mult cu o muncă dificilă. Anume aşa este fericirea minţii.

Mintea nu permite credinţa în minuni şi, din acest motiv, oamenilor minţii nu li se întâmplă niciodată minuni. Ei trăiesc o viaţă ne-minunată. De ce s-a întâmplat acest lucru? Eu deja am explicat acest lucru, dragă prietene, s-a întâmplat atunci când civilizaţia a pus mintea la conducere şi noi nu am trăit conform sufletului, ci conform minţii.

În realitate, mintea este o componentă sublimă a naturii noastre, dar atunci când se află la locul potrivit. Locul potrivit pentru minte este cel de ajutor pentru suflet, să fie mâna dreaptă ce ajută la realizarea intenţiilor, dorinţelor sufletului în lumea materială. Într-un cuvânt, mintea este unică şi de neînlocuit pentru realizarea intențiilor sufletului.

Pentru ca mintea să înceteze să ne schiţeze viaţa după viziunea şi asemănarea sa, mintea trebuie:

1) ocupată cu ceva util şi concret;
2) acordată în aşa fel încât să acţioneze în armonie şi uniune cu sufletul;
3) să îi fie create condiţii care ar face-o să ajute sufletul în loc să îl încurce.

Bunule prieten, mantrele-viziune există tocmai pentru a crea predispoziţii care îţi vor permite să conduci mintea astfel încât să aibă aceeaşi rezonanţă cu sufletul şi să fie un suport „treburilor sufleteşti”.

Practica de dimineaţă a mantrei-viziune.

Te trezeşti şi te adresezi ţie însuţi. Ce dispoziţie ai astăzi? Ce probleme ai de rezolvat? Care problemă sau grijă te macină cel mai mult? Întreabă-te, simte ce este cel mai important astăzi.

Apoi apelezi la capitolele practice şi îl alegi pe cel potrivit. Acum fii atent. Fără grabă ascultându-ţi senzaţiile, sentimentele, trăirile şi urmăreşte lista de stări din tabel. Sufletul tău singur îţi va sufla cu care dintre acestea va trebui să lucrezi astăzi. Odată ce ai ales, nu te grăbi, citeşte posibilul motiv al negativismului, bolii sau sfatul referitor la stările pozitive, apoi poţi începe exerciţiile sufleteşti de înviorare. Fă-ţi timp câteva minute şi găseşte un loc confortabil, stai jos cât mai comod sau poţi chiar să te întinzi, iar acum începe munca de bază.

 1. Începi să citeşti mantra şi o reţii, insistând pe sensul pozitiv.
 2. Apoi închizi ochii şi repeţi în gând mantra de 3 ori. (Mantra repetată în gând trezeşte viziuni şi anume din acest motiv se numeşte mantră-viziune)
 3. Deschide ochii şi, pe scaun sau pur şi simplu în faţa ochilor (la fel de bine pe pat, canapea, fotoliu), trebuie să vezi viziunea mantrei pe care ai pronunţat-o. După ce vei vedea viziunea, inspiră şi expiră, intră şi afundă-te în ea în totalitate. Transformă-te, adică rămâi în viziune atât timp cât ai nevoie, apoi ieşi şi ocupă-te de treburile tale. Viziunea a rămas în interiorul tău!
 4. Toată ziua corpul, mintea şi întreaga fiinţă la orice nivel vor fi sub influenţa pozitivă a viziunii. Simte rezultatul.

Să discutăm un pic: ce se întâmplă şi de ce deodată mintea vicleană a încetat să te încurce în timp ce lucrai cu viziunile şi chiar parcă te-a ajutat?

De fapt, mantra-viziune prestabileşte minţii o foarte mare frecvenţă de lucru şi vibrare a gândurilor încât, fără să vrea, mintea începe să lucreze în unison cu sufletul. Astfel, datorită mantrei-viziune, mintea începe să facă lucrul cel mai util – să se ocupe de transfigurarea ta.

Toate programele negative care se aflau până acum în subconştientul tău sunt blocate de acţiunea pozitivă a mantrei-viziune, la fel cum forfota fanilor acoperă minunata piesă a unei viori.

Dragă prietene, lucrul permanent cu mantra-viziune îţi va permite să ţii mintea permanent în asemenea stare, iar ajutorul ei nu îi va strica deloc sufletului tău. Înţelegerea între sufletul, mintea şi trupul omului (sufletul având rolul principal) – este adevărata armonie. Această metodologie îţi va permite să înfrunţi împotrivirea celei mai subtile minţi şi o va transforma într-un aliat fidel.

ce urmează este la fel de important. Acum vei putea intra în viziunea acordată de mantră şi să rămâi acolo cât dorești. Acesta este primul dar pentru cei care cred că minunile sunt doar o poveste, însă voi înşivă sunteţi eroi din poveşti pe drumul fericirii şi dragostei.

Dragă prietene, îţi urez armonia sufletului, minţii şi trupului!

Iar acum să ne aducem aminte cu ce ar trebui de fapt să începem…

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Mantre făcătoare de minuni. Curs de magie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii