Arta de a fi femeie

36,00 lei

Arta de a fi femeie – Svetlana Sauciuc
Colecția Dezvoltare personală – Practic
Mai multe titluri din colecția Dezvoltare personală – Practic

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786065949430 Categorie: Autor: Anul apariției: 2022 PDF: ISBN 978-606-594-943-0ePub: ISBN 978-606-594-944-7 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Pentru Ea s au ridicat temple, pentru Ea s au purtat războaie, pentru Ea s au scris poezii, pentru Ea s au ţinut serbări… Astăzi, mai frumoasă ca oricând, dar mai inconştientă ca oricând de adevărata sa natură, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinaţie. Pentru că este cu mult mai pătrunsă de spirit, însă cu mult mai departe de adevărata spiritualitate, inconştientă de adevărata sa natură. (…)
Femeia a uitat sau a abandonat adevărata putere feminină: seducţia!
Fiecare femeie s a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal, dar nu a învăţat să şi folosească la întreaga sa capacitate această forţă imensă care se află înlăuntrul ei. O femeie nu trebuie să înceteze în nicio împrejurare să fie femeie. Deoarece cu cât îşi va folosi mai mult această energie feminină, acest potenţial care se află ascuns în ea, cu atât va fi mai eficientă, deoarece îi va stimula astfel mai bine pe bărbaţi.
O femeie nu trebuie să uite atributele feminităţii, să fie calde, să fie bune şi înţelegătoare, să uite ce înseamnă să iubească şi să înflorească sub atingerea magică a iubirii.
Arta de a fi femeie ne învață trucurile de a fi feminine, de a ne lăsa ghidate de emoție într-o lume tot mai cerebrală.

O lume fără femeie?

Focalizarea puternică pe ideea de carieră, pe rezolvarea de probleme de tot felul provoacă aproape spontan o transmutare a potenţialului vital şi sexual şi sublimarea lui în zonele superioare ale fiinţei. De aceea vom remarca la multe femei o intuiţie deosebită şi o minte foarte ascuţită, dar şi o mare lipsă de vitalitate fizică şi sexuală. Această energie mentală este folosită însă neconstructiv din punct de vedere spiritual, căci femeia modernă s‑a îndepărtat de spiritualitate. Deşi îi conferă posibilitatea atingerii unor culmi ale genialităţii pe plan profesional, o face să decadă spiritual, blocându‑i drumul către desăvârşire, deoarece această forţă nu este păstrată în patrimoniul spiritual‑energetic al fiinţei şi nici valorificată ca atare. Femeia e capabilă de realizări profesionale deosebite, dar uită că acasă şi în dragoste ea trebuie să fie şi să se manifeste ca Femeie.

„Arta de a fi femeie” ne învață trucurile de a fi feminine, de a ne lăsa ghidate de emoție într-o lume tot mai cerebrală.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Arta de a fi femeie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii