Arta de a fi femeie

(O recenzie client)

36,00 lei

Arta de a fi femeie – Svetlana Sauciuc
Colecția Dezvoltare personală – Practic
Mai multe titluri din colecția Dezvoltare personală – Practic

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786065949430 Categorie: Autor: Anul apariției: 2022 PDF: ISBN 978-606-594-943-0ePub: ISBN 978-606-594-944-7 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Pentru Ea s au ridicat temple, pentru Ea s au purtat războaie, pentru Ea s au scris poezii, pentru Ea s au ţinut serbări… Astăzi, mai frumoasă ca oricând, dar mai inconştientă ca oricând de adevărata sa natură, Femeia a pierdut mult din marea sa fascinaţie. Pentru că este cu mult mai pătrunsă de spirit, însă cu mult mai departe de adevărata spiritualitate, inconştientă de adevărata sa natură. (…)
Femeia a uitat sau a abandonat adevărata putere feminină: seducţia!
Fiecare femeie s a născut cu propriul mister, cu înfăţişarea şi magnetismul personal, dar nu a învăţat să şi folosească la întreaga sa capacitate această forţă imensă care se află înlăuntrul ei. O femeie nu trebuie să înceteze în nicio împrejurare să fie femeie. Deoarece cu cât îşi va folosi mai mult această energie feminină, acest potenţial care se află ascuns în ea, cu atât va fi mai eficientă, deoarece îi va stimula astfel mai bine pe bărbaţi.
O femeie nu trebuie să uite atributele feminităţii, să fie calde, să fie bune şi înţelegătoare, să uite ce înseamnă să iubească şi să înflorească sub atingerea magică a iubirii.
Arta de a fi femeie ne învață trucurile de a fi feminine, de a ne lăsa ghidate de emoție într-o lume tot mai cerebrală.

O lume fără femeie?

Focalizarea puternică pe ideea de carieră, pe rezolvarea de probleme de tot felul provoacă aproape spontan o transmutare a potenţialului vital şi sexual şi sublimarea lui în zonele superioare ale fiinţei. De aceea vom remarca la multe femei o intuiţie deosebită şi o minte foarte ascuţită, dar şi o mare lipsă de vitalitate fizică şi sexuală. Această energie mentală este folosită însă neconstructiv din punct de vedere spiritual, căci femeia modernă s‑a îndepărtat de spiritualitate. Deşi îi conferă posibilitatea atingerii unor culmi ale genialităţii pe plan profesional, o face să decadă spiritual, blocându‑i drumul către desăvârşire, deoarece această forţă nu este păstrată în patrimoniul spiritual‑energetic al fiinţei şi nici valorificată ca atare. Femeia e capabilă de realizări profesionale deosebite, dar uită că acasă şi în dragoste ea trebuie să fie şi să se manifeste ca Femeie.

„Arta de a fi femeie” ne învață trucurile de a fi feminine, de a ne lăsa ghidate de emoție într-o lume tot mai cerebrală.

Bazat pe 1 recenzii

5.00 Per ansamblu
100%
0%
0%
0%
0%
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 recenzie la Arta de a fi femeie

 1. Gheorghe Loredana
  5 out of 5

  Gheorghe Loredana:

  Arta de a fi femeie
  Svetlana Sauciuc

  Cred că este cea mai complexă carte din toate citite de mine. O carte ce atinge atât dorințe, idei, presupuneri, puncte de vedere și absolut tot ce ține despre o femeie. Este o carte în care găsești rezolvări la traume, la diete, la dorințe, la întrebări ce sincer cred că orice femeie le are. Crescând fără mama am avut multe întrebări, deși dacă stau sa mă gândesc probabil nici propria mama nu ar știi să îmi răspundă la unele întrebări, așa că această carte este răspunsul multor întrebări pentru mine. Nu mă așteptam să mă atașez atât de multe aceasta carte, nu mă așteptam să mă tulbure și să mă trezească din somnul cel de toate zilele, am înțeles de ce sunt femeie, de ce am fost creată așa, de ce am unele momente de rătăcire, de ce dragostea vine mai greu.
  Pur și simplu cartea asta te ajuta și te face sa înțelegi de ce este important sa te iubești, să fii fericita în sinea ta și cu tine însăți, să trăiești în armonie cu tine însăți și totodată și cei din jur vor face la fel.
  Noi femeile suntem mereu închise într-o colivie, forțate să trăim după ritmul bărbaților și a oamenilor din jur, trăind pentru cei din jur, dar de ce sa nu trăim pentru noi și abia apoi pe plan secund sa mai aruncam și câte o privire în exterior. Am învățat că dacă nu faci pace cu tine însăți nu vei reuși să trăiești în armonie, știu că mai am puțin până voi învăța cu adevărat să trăiesc pentru mine, dar simt că sunt pe drumul cel bun.
  Recomand aceasta carte tuturor femeilor conștiente, fetelor ce au atât de multe întrebări despre viața, sex și dragoste.

Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii