Călătorie spre fericire

Prețul inițial a fost: 22,50 lei.Prețul curent este: 21,30 lei.

Călătorie spre fericire (eBook) – Vladimir Lermontov

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066681681 Categorii: , Autor: Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-668-169-8PDF: ISBN 978-606-668-168-1 Colecții: ,
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Vladimir Lermontov începe o nouă expediție spre țara bucuriei, sănătății, bogăției și iubirii. Lăsăm în urmă tot de ce nu mai avem nevoie! Ne construim role, aripi, vele, mașini ale timpului și pornim la drum. În această țară poate ajunge oricine. Chiar și cei care nu cred că există, chiar și cei care nu vor să plece nicăieri. Inspirați adânc, deschideți ochii larg și puteți să strănutați chiar pentru a vă scutura de praful vieții anterioare, vechi.
Metoda marelui maestru al transformării realității, Vladimir Lermontov, funcționează pentru toată lumea. Exercițiile simple au efecte imediat. Ceea ce se va întâmpla cu dumneavoastră vă va schimba viața spre bine pentru totdeauna. Și rețineți, acest miracol nu are cale de întoarcere. Odată porniți la drum, indiferent de câte ori v-ați opri, fericirea nu vă mai poate ocoli.

Călătorie spre fericire de Vladimir Lermontov

Ecouri

Ştiţi ce s-a dovedit cel mai important lucru pentru mine? Să spun „da”, să distrug ordinea lucrurilor, să fac altă alegere şi întru-un final să mă pot debarasa de obsesii! Simt că lumea mea s-a bucurat şi şi-a deschis braţele! Tânjea foarte mult fără mine, aştepta atât de răbdătore… Acum mă arunc în braţele ei iubitoare. Spaţiul care mă înconjoară străluceşte, iar soarele sărbătoreşte. Este starea uşilor deschise, uşi care nu au fost niciodată închise, dar se credea astfel.

Anna, oraşul Ekaterinburg

Salut, Vladimir!

Sunt atât de fericită, în viaţa mea a sosit iubirea, în inimă s-a aşternut primăvara. Mă simt de parcă m-am născut a doua oară sau, mai bine zis, aşa cum se pare, toată viaţa am dormit şi abia acum m-am trezit. Sunt fericită, sănătoasă, bogată şi-l iubesc pe omul de lângă mine. Cunoştinţele şi prietenii aproape că nu mă recunosc, sufletul meu pluteşte şi-mi doresc să împart cu toată lumea fericirea.

Îţi mulţumesc pentru cărţi, seminarii, pentru aceea că făureşti atmosfera iubirii, sincerităţii şi a înţelegerii, pentru această sărbătoare, sărbătoare – sărbătoare eternă!

Maria, Kiev

Sufletului meu acum şi în vecii vecilor!

Sufletule, de acum înainte îţi încredinţez ţie soarta şi viaţa mea. Îţi promit, punându-mi mâna mea în mâna ta că te voi urma întotdeauna, chiar şi dacă voi fi nevoit să înconjur astfel întreaga lume. Din acest moment începem calea noastră, calea sufletului. Ne aşteaptă foarte multe lucruri noi şi necunoscute, pe această cale, dar aceasta nu ne sperie deoarece suntem întotdeauna împreună şi ştim că vom ajunge la timpul potrivit în locul potrivit. Acum că suntem împreună nimic nu e în stare să ne despartă.

Iulia, oraşul Weimar (Germania)

Am avut o ocazie unică să fac o călătorie în adâncurile sufletului, sentimentelor şi trăirilor mele şi descopăr laturile pe care nu le văzusem până atunci. Sentimentul captivant şi magic care m-a învăluit m-a ajutat să trec către o altă dimensiune a vieţii, acolo unde ţi se pare că ştii totul şi poţi face orice.

Vladimir, oraşul Tihoreţk, regiunea Krasnodar

Seminarul a luat sfârşit, dar viaţa noastră nu s-a terminat. Toţi mergem prin ea şi ne căutăm pe Sine cel real. Noi căutăm, doar că acest proces e individual. Vechiul înveliş se rupe deoarece e rezultatul procesului gândirii. Cu cât ne agăţăm mai mult de trecut cu atât creşte frică de a pierde ceea ce avem în prezent. Dar este imposibil să distrugi adevărul.

Adevărul este indestructibil. Aruncă ceea ce se distruge. Caută în tine ceea ce în orice condiţii, situaţii nu dispare, ceva durabil.

Priveşte în interiorul tău şi găseşte-te pe Tine cel adevărat.

Iubirea adevărată e indestructibilă.

Olea, oraşul Sankt-Petersburg

 

Îţi urez bun venit, bunul meu prieten

Îţi urez bun venit, bunul meu prieten! Sper că îţi mai aminteşti prima noastră călătorie extremă spre fericire pe care am parcurs-o în cartea „Bună ziua, fericire!”?

Ai absolută dreptate, expediţia spre sufletul tău nu poate fi uitată, mai exact, o ASTFEL de expediţie nu poate fi uitată niciodată chiar dacă încerci.

Din start vreau să-mi cer scuze şi să recunosc că în cartea „Bună ziua, fericire!” am exagerat un pic numind o simplă vizită la zooparc – drept o călătorie extremă. Scuze, am glumit atunci. În realitate, abia acum ne vom ocupa de aceasta, adică ne vom îndrepta spre jungla fiinţei noastre interioare, unde fiarele stau nu în cuşti, cum stăteau înainte, ci se plimbă liber, adică îşi fac de cap cum vor, cu toate consecinţele acestui fapt. Fiarele sălbatice în libertate! Aceasta va fi o călătorie extremă adevărată.

Te vei întreba, de unde s-au adunat în noi atâtea fiare sălbatice? Din cauza faptului că noi ne comportăm cumsecade doar în exterior, dar dacă ar fi să săpăm mai adânc, am trezi adevăraţi dragoni ascunşi în adâncurile fiinţei noastre, care şi-au stabilit domiciliul stabil în noi şi se comportă ca nişte adevăraţi proprietari. Aceşti dragoni reprezintă sentimentele, trăirile noastre negative: supărările, temerile, răutatea, gelozia, invidia, singurătatea ş.a.m.d. Păi, uite, noi nu doar că ne vom întâlni cu ele, dar vom învăţa să le manevrăm, adică, în mare, ne vom ocupa cu dresajul acestora.

Poţi întreba – de ce avem nevoie de această călătorie? Încă nu te-ai prins? Bine, îţi explic: pentru a dobândi fericire, bogăţie, sănătate, iubire. Tu, vroiai să primeşti din toate acestea neridicând un deget? Să ştii că eşti tare, amice! Să ştii că dacă nu crezi în nimic şi nimic nu-ţi ajută, şi, sincer vorbind, nici nu mai vrei nimic, atunci această carte este pentru tine.

Îţi propun o expediţie cu adevărat captivantă. Aceasta nu e o altă serie de episoade nesfârşite pe care le aştepţi de dimineaţă, ci o excursie prin viaţa ta, în care tu, TU vei fi eroul principal şi anume cu tine se vor petrece diverse minuni, transformări magice. Trebuie să recunoşti: este foarte supărător că ceea ce e frumos se întâmplă doar cu altcineva şi nu cu tine. Sau încă nu vrei să recunoşti? Eşti mulţumit de toate aşa cum sunt? Dacă e aşa, atunci pregăteşte-te pentru un nou episod de telenovelă, pentru că eu îi voi lua cu mine pe cei care au ajuns la această concluzie, care s-au maturizat suficient de mult pentru a afirma: m-am săturat de tot! Nu mai vreau să trăiesc ca înainte, vreau să respir, să iubesc, să mă bucur şi să profit de viaţă!

Deci, un anunţ:

Celor care vor să dobândească fericire, bogăţie, sănătate, iubire, vă propun să vă ocupaţi poziţia iniţială şi: start.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Călătorie spre fericire”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii