Slăbim fără diete și suplimente alimentare

17,50 lei 15,30 lei

Slăbim fără diete şi suplimente alimentare (eBook) – Aleksandr Masalov

Golește
ISBN: EB9786066680431 Categorie: Autor: Anul apariției: 2014 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

Moda zilei este să slăbeşti fără să te supui unor diete sărace în calorii şi prin înfometare, ci prin procedee mai plăcute.

De o tot mai mare popularitate se bucură, de pildă, practicarea dansului, a thalassoterapiei, a masajului, care te pot ajuta să dai jos greutatea excedentară şi pot duce la întărirea muşchilor. De kilogramele nedorite se poate scăpa, după cum susţin reflexoterapeuţii chinezi, şi cu ajutorul unor exerciţii speciale de respiraţie.

Deci, nu exerciţii obişnuite, ci exerciţii care intensifică procesele metabolice, reglează funcţionarea stomacului şi îndepărtează cutele de grăsime de pe şolduri. Nu este deloc obligatoriu să vă istoviţi organismul cu diete dure şi să vă îndopaţi cu suplimente alimentare costisitoare.

Pentru a îndepărta kilogramele în plus sunt suficiente uneori schimbarea modului de alimentare şi a întregului stil de viaţă, consumarea mai frecventă a unor feluri dietetice gustoase, o respiraţie corectă şi îngrijirea corpului.

Cum sunt posibile toate acestea fără eforturi inutile şi fără prea mulţi bani, putem afla citind cartea de faţă. În plus, ea include informaţii preţioase despre conţinutul de calorii şi substanţe nutritive existente într-o serie de alimente, despre raportul corect dintre înălţime şi greutate, despre consumul nostru de energie şi despre cum putem elimina unele deprinderi şi stereotipuri dăunătoare.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Slăbim fără diete și suplimente alimentare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii