Karma sănătăţii

Prețul inițial a fost: 13,50 lei.Prețul curent este: 11,70 lei.

Karma sănătăţii (eBook) – Am Tal, San Way

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786066682626 Categorie: Autori: , Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-668-263-3PDF: ISBN 978-606-668-262-6 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

În această carte vom vorbi despre acele boli, care ne fac să ne întrebăm: „Oare trăiesc corect, oare am conștiința curată, oare nu sunt prea gelos, prea invidios sau prea iritat?”

Sursele şi mecanismele acestor boli sunt asigurate de defecte ale sferei noastre spirituale şi nu de factori externi.

Aceste boli se numesc boli karmice. Cum să ne lecuim de acestea și să învățăm să trăim conform legilor şi ritmurilor cosmice?

Cum să fim în armonie cu noi înșine, cu lumea înconjurătoare, cum să avem succes și să devenim oameni sănătoși?

În această carte: predispoziția zodiacală la anumite boli; legătura dintre Lună şi sănătate; mecanismul apariției și tratării bolilor karmice; legătura dintre boli și stările negative; îmbunătățirea karmei și îndepărtarea câmpurilor energetice străine.

Karma sănătăţii de Am Tal, San Way

Sănătatea din perspectiva astrologică

„Universul este un organism viu uriaș din care facem parte și noi. Soarele este o inimă mare, al cărei puls trece prin cele mai mici particule ale organismului nostru.”
D.H. Lawrence

Să ne închipuim o familie prosperă și fericită, în cadrul căreia sunt educaţi câţiva copii. Toţi copiii sunt descendenţi ai acelorași părinţi, locuiesc în condiţii identice, dar…

Fiul, Nicolae, îi exasperează pe profesori prin acte de huliganism la școală. În plus, are o deficienţă de vedere și este nevoit să poarte ochelari, fapt pentru care colegii de clasă îl șicanează numindu-l „ochelarist” sau „aragaz cu patru ochi”. Natalita, din contră, este o fetiţă liniștită și tăcută, dar părinţii sunt îngrijoraţi din cauza răcelilor frecvente și a eritemelor ciudate care îi apar periodic. Medicii nu găsesc că ar suferi de ceva anume, iar cremele aplicate nu au niciun efect. Cea de-a doua fiică, Svetlana, este o frumuseţe, face sport și este o elevă eminentă, însă are probleme legate de digestie și figurează în evidenţele medicului gastroenterolog. Ce credeţi, de ce acești copii au deficienţe de sănătate total diferite? Să presupunem că veţi răspunde: „S-au născut în zodii diferite.” Corect! Sigur, nu e chiar atât de simplu și nici nu este singura cauză.

Se consideră că atât poziţia Soarelui, cât și a altor corpuri cerești în momentul nașterii indică problemele de sănătate pe care le poate avea individul. Forţele câmpurilor magnetice ale planetelor pătrund prin corpul nou-născutului, determinând poziţionarea electronilor și protonilor din fiecare atom, din sânge și oase. Medicina astrologică este pe deplin capabilă să determine bolile unui individ și gradul de predispoziţie către acestea, ţinând cont de horoscop. Într-adevăr, pentru aceasta, harta astrologică trebuie realizată și citită cu foarte multă minuţiozitate, deoarece astrele nu ne condamnă, ci doar ne predispun. Una dintre cele mai importane sarcini ale astromedicinei este de a preîntâmpina declanșarea bolii, anume în acea perioadă a vieţii omului în care acesta este supus, conform horoscopului, unei influenţe astrale defavorabile.

Medicina și astrologia au fost folosite împreună încă din vremuri străvechi. La Muzeul Britanic se păstrează scrieri străvechi de medicină astrologică, datând încă din perioada 669 – 628 î.e.n. Spre exemplu: „Dacă planeta Mercur apare în a 15-a zi a lunii, crește mortalitatea”. Dacă: „Venus se apropie de constelaţia Rac, gravidele vor avea nașteri ușoare”. În Egipt, încă de înaintea Primei Dinastii, astrologia, medicina și religia formau o știinţă unică. Din păcate, o mare parte dintre tainele vracilor din acele timpuri au fost pierdute, iar până la noi a ajuns doar o urmașă mai târzie a acestei știinţe – medicina astrologică greacă.

Marele medic al Antichităţii – Hipocrate (460 – 377 î.e.n.) – afirma că nu poţi fi un doctor bun fără a avea cunoștinţe de astrologie și că tratamentul unui bolnav poate începe numai după ce a fost studiat horoscopul acestuia. Principiul de bază al medicinei moderne – „Tratează bolnavul, și nu boala” – îi aparţine tot lui Hipocrate și a fost inspirat de astrologie. Iată o altă afirmaţie interesantă a acestuia: „Omul care nu are cunoștinţe de astrologie este mai degrabă un prost, nu un doctor”.

Un alt medic celebru, Galenus (cca. 130 – 200), scria în celebrul său tratat „Metode de tratament”: „Atunci când determinăm diagnosticul și tratamentul unei afecţiuni, trebuie să ţinem cont de starea cerului, de anotimp și de locaţie”. Desigur, spaţiul dintre teoriile astrologice antice și metodele medicinei contemporane este destul de mare, dar el tinde să se micșoreze, fapt care este îmbucurător. Ţelul medicinei astrologice, de a nu permite declanșarea unei afecţiuni în perioadele „periculoase”, corespunde principiului medicinei moderne: „Este mai ușor să prevenim apariţia unei boli decât să o tratăm”.

Zodia dumnevoastră și predispoziţia către anumite afecţiuni

 • Berbec

BERBEC (21 martie – 19 aprilie). Planeta guvernatoare – Marte, element – Foc, influenţe – cap, faţă, creier, maxilarul superior, ochi.

Berbecul – îndrăzneţ, dinamic și energic – este tentat să-și supraevalueze puterile. Are impresia că poate răsturna munţii, iar energia îi va ajunge pentru mulţi și mulţi ani. Un asemenea optimism este, desigur, demn de laudă, mai ales că este pe deplin întemeiat. Influenţa benefică a astrelor în momentul nașterii înzestrează acest semn zodiacal cu vitalitate și forţă, făcându-l capabil să se opună suferinţelor. De aceea, în mare, el este sănătos și rezistent. Bolile grele sau cronice sunt întâlnite rar la nativii Berbec: ei își revin rapid, chiar și în situaţii în care alţii ar fi stat la pat și câteva săptămâni. Depresia și tristeţea, motive de suferinţă pentru alte zodii, îi sunt cunoscute Berbecului doar din auzite. Un Berbec cu un handicap este o raritate.

Cu toate acestea, stimate Berbec, nu uitaţi că nu sunteţi decât un om, la fel ca și ceilalţi, iar rezervele dumneavoastră de energie nu sunt infinite! Nu bravaţi cu sănătatea și cu desconsiderarea bolilor și nu vă opuneţi atunci când medicul vă recomandă regim la pat. Iar dacă, în loc să vă faceţi bătăi de cap, alergând în diverse locuri, vă aflaţi în pat, înseamnă că boala v-a venit cu adevărat de hac.

Faceţi sport și căliţi-vă organismul, mergeţi în mod regulat la controlul stomatologic și oftalmologic, la fel ca și nativii mai puţin puternici din celelalte zodii. Nu faceţi excese!

Punctul sensibil al organismului dumneavoastră sunt plămânii. Durerile de cap sau chiar migrenele puternice vă pot abate de la lucru. Dacă v-aţi născut la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie, nu sunt excluse îmbolnăviri ale sistemului osos, ale articulaţiei femurotibiale, dar și dereglări ale tractului gastro-intestinal.

De obicei, ignoraţi pericolele, manifestând o încăpăţânare cu adevărat de berbec, fapt pentru care corpul dumneavoastră este adesea „împodobit” cu tăieturi sau arsuri. Pe timp geros ieșiţi de multe ori afară cu capul descoperit, ceea ce vă poate face să răciţi sau chiar să faceţi meningită.

 • Taur

TAUR (20 aprilie – 20 mai). Planeta guvernatoare – Venus, element – Pământ, influenţe – gât, trompa lui Eustachio, vertebrele cervicale.

Nativii din această zodie sunt, de asemenea, plini de vitalitate și rezistenţi, însă această energie nu vine din interior. Spre deosebire de semnele de Foc și de Apă, Taurii au nevoie de un stimul suplimentar, din exterior.

De regulă, Taurului îi este frică de boli, sentiment pe care încearcă să-l ascundă, însă cea mai mică stare proastă îi poate declanșa o depresie. Însă, de cele mai multe ori, temerile sale sunt neîntemeiate. De aceea, îl putem sfătui pe Taur să fie mai optimist și să ţină cont de faptul că natura l-a înzestrat cu o sănătate puternică, chiar excelentă!

Iar dacă sunteţi nativ în Taur și v-aţi îmbolnăvit, iar boala durează o perioadă mai lungă de timp, revizuiţi-vă atitudinea faţă de viaţă, scăpaţi de încăpăţânare, daţi ascultare sfaturilor medicilor și nu cădeţi în depresie!

Ce probleme de sănătate aveţi de obicei? Puteţi face infecţii la nivelul gâtului și al laringelui, urechilor sau pot apărea probleme legate de aparatul genital. Nu este exlusă apariţia sindromului Basedow, a astmului, a unor fistule sau dilatări varicoase ale venelor.

Pe lângă acestea este posibil să aveţi probleme cu articulaţiile, care pot prezenta inflamaţii foarte dureroase. Din ce cauză? Doctorii au stabilit diagnosticul: gută! Toate aceste probleme pot fi combătute. Trebuie doar să vă îngrijiţi corect și să duceţi o viaţă cât mai activă, fără a ocoli, bineînţeles, reţetele medicinei tradiţionale.

Dacă nativii din alte zodii depășesc ușor răcelile și gripele, pentru dumneavoastră, stimate Taur, acestea pot constitui probleme destul de serioase. De ce? Pentru că acestea atacă organe importante. De aceea este mai bine să nu bravaţi și să staţi la pat. Aaa, nu are cine să vă îngrijească? Nu-i nimic! Oare câteva zile petrecute cu sine însuși și cu cărţile preferate nu vă vor face să vă însănătoșiţi și să vă simţiti mult mai bine?

Gândiţi-vă, oare reacţionaţi corect la acţiunile celor ce vă înconjoară? Este posibil ca sentimentul de mânie pe care îl aveţi să izbucnească, afectându-vă sufletește atât pe dumneavoastră, cât și pe cei din jur? În plus, s-ar putea să daţi dovadă de un pesimism vădit? Toate acestea „lovesc” asemenea unui pietroi karma dumneavoastră și nu duc decât la îmbolnăviri.

 • Gemeni

GEMENI (22 mai – 21 iunie). Planeta guvernatoare – Mercur, element – Aer, influenţe – umeri, braţe, plămâni, sistem nervos.

Ah, acești Gemeni – mereu grăbiţi – vor să reușească să ajungă peste tot! Probabil, nu vă gândiţi la faptul că această năzuinţă vă poate afecta sistemul nervos și poate duce la dereglări ale sferei emoţionale și psihice.

Conform astrologilor, în horoscopul aproape tuturor celor care au dereglări nervoase scrie: „Planeta guvernatoare – Mercur”. Munca intelectuală intensă vă poate provoca insomnii prelungite și, prin urmare, crize nervoase. De aceea, încercaţi să evitaţi lucrul intens la calculator sau citirea tratatelor știinţifice înainte de culcare. Mai bine relaxaţi-vă citind un roman de dragoste „liniștit” sau ascultaţi o muzică ușoară. Nu apelaţi la somnifere, veţi obţine un somn mult mai odihnitor dacă veţi bea înainte de culcare un pahar de lapte cald sau o lingură de miere dizolvată în apă caldă.

Nu trebuie să vă bazaţi pe faptul că sunteţi considerat unul dintre semnele puternice, deoarece sănătatea nu este, de obicei, punctul forte al Gemenilor. Însă, dacă planetele au o influenţă stimulativă asupra dumneavoastră, sunteţi o excepţie în sensul bun. Dar, chiar și în această situaţie, trebuie să fiţi atenţi cu sănătatea dumneavoastră, pentru a contracara orice problemă de sănătate încă de la primele simptome.

Gemenii pot suferi de boli precum: tuberculoza, oboseala ficatului, abcesele la plămâni sau boli cronice, ca bronșita și bolile de piele.

Plictiseala, tristeţea, singurătatea, depresia, supraoboseala sunt frecvent întâlnite la nativii din Gemeni, acestea putând genera și alte probleme grave de sănătate

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Karma sănătăţii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii