Există viață după Coronavirus

Prețul inițial a fost: 14,70 lei.Prețul curent este: 12,00 lei.

Există viață după CoronavirusLaurențiu Corban, Dragoș Nedelescu

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069926239 Categorie: Autori: , Anul apariției: 2020 ePub: ISBN 978-606-992-623-9 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Când în România părea că primăvara își va intra pe deplin în drepturi, iar oamenii vor inunda cu voioșie străzile, un duh rău venit de aiurea ne-a schimbat dintr-odată modul în care înțelegem lumea și viața noastră de zi cu zi, dar și perspectiva asupra viitorului imediat. Dinspre canalele de presă s-au revărsat spre noi o sumedenie de informații contradictorii, zvonuri alarmiste și date controversate, buimăcindu-ne efectiv. Dincolo, însă, de tot acest noian de știri amenințătoare, la început timid, dar apoi tot mai bine conturat, s-a ițit, totuși, și un șuvoi de optimism, care, în ciuda tuturor opreliștilor, a sfârșit prin a impune o altă perspectivă asupra a tot ceea ce se va fi întâmplat cu noi și cu gândurile noastre: DA, EXISTĂ VIAȚĂ ȘI DUPĂ CORONAVIRUS!

Un proiect editorial INTEGRAL

Iată doar o parte dintre poveștile amestecate și destul de neasemănătoare din care, până la urmă, se nutresc – integral – și speranțele noastre:
1, 2, 3… 123! Primele cazuri de coronavirus din România – detalii inedite; Povestea românului care, la începutul pandemiei, a intrat singur în carantină, după ce s-a întors din Hong Kong; Frumusețea driblând virusul; Cinci ore la supermarket; Lumini și umbre; Interviul tulburător cu Pacientul #37; Povestea unui medic infectat cu Covid-19; „Era o șansă bună să fiu cazul 7 din 10 martie…”; Strigătul unei femei de afaceri: „Este o ţară plină de laşi şi de sclavi, care ascultă doar ce le convine…”; Pacientul #0 venea de la înmormântare și a pus-o de un grătar; Despre izolare în vremea coronavirusului; „În Iad și înapoi…” – poveștile unor supraviețuitori; Gândurile unui preot român; 14 zile în casă la București după 5 zile la Milano; Infectat la un meci de fotbal din Liga Campionilor; Vineri, 13; O zi de naștere într-un centru de carantină; „Viața mea în cele 10 zile de izolare acasă…”; Jurnal din linia întâi; „Într-o săptămână, am trecut de la seri dansante la izolare…”; „Am reapărut, ca Lazăr, din morți. Vreau doar să-mi văd fetița născându-se. Atât!”; 39 de ore pe Instagram – Jurnal de izolare la 15 ani în București; „JURNAL COVID 19, stare de urgență – ziua întâi: depresie, anxietate, poveste vindecătoare”

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Există viață după Coronavirus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii