Dicționar de literatură universală

21,50 lei 19,80 lei

Dicţionar de literatură universală (eBook) – Florentin Popescu

Golește
ISBN: EB9786065944152 Categorie: Autor: Anul apariției: 2014 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

Astfel de dicționare care să te edifice asupra autorului, a operelor şi a personajelor principale ale acestora n-au mai apărut până acum la noi (desigur, în ce privește literatura universală).

Aici găsești nu numai cunoștințele necesare la orele rezervate lecturii obligatorii sau suplimentare din literatura universală, ci şi suficiente informații care să te incite la noi „aventuri” ale lecturii și, firesc, la lărgirea universului intelectual. În al doilea rând, volumul este util şi profesorilor care predau literatura universală la școlile generale, la liceele umaniste sau la școlile normale, sugerându-le câteva piste noi pentru a face orele mai atractive și mai interesante.

Medalioanele scriitorilor, ca şi articolele consacrate operelor și personajelor au fost completate, după caz, cu scurte opinii ale specialiștilor în materie (cu indicarea surselor biografice folosite). Am socotit necesar ca la finalul fiecărui articol să fac trimitere și la alte texte care pot completa imaginea scriitorului, a operei sau personajului. (Florentin Popescu)

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Dicționar de literatură universală”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii