Europa în care putem crede

39,50 lei 37,30 lei

Europa în care putem crede (eBook) – Theodor Codreanu

Golește
ISBN: EB9786065948570 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

„Euroscepticii” sunt aceia care vor binele Europei, apărându-i valorile creştine, naţionale şi culturale, adică tocmai fundamentele arheale, fără de care Europa nu s-ar fi născut.

Pe când „globaliştii” actuali, îndoctrinaţi aberant cu ideologia neomarxistă a „corectitudinii politice” sunt cei care, cu tot zelul din lume, sunt gata să finalizeze întrebarea pe care şi-o punea Georg Lukács pe când era reformator al educaţiei, în Ungaria bolşevică din 1919 a lui Béla Kun: „Cine ne va salva de civilizaţia occidentală?” (Theodor Codreanu)

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Europa în care putem crede”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii


Deprecated: WPSEO_Utils::schema_output este învechită din versiunea WPSEO 15.5 fără alternative disponibile în loc. in /home/ebookuri/public_html/wp-includes/functions.php on line 4869

Deprecated: WPSEO_Utils::schema_tag este învechită din versiunea WPSEO 15.5 fără alternative disponibile în loc. in /home/ebookuri/public_html/wp-includes/functions.php on line 4869