Cinghiz Abdullaev s-a născut în capitala Azerbaigeanului, Baku, la 7 aprilie 1959, într-o familie de intelectuali, tatăl său fiind preşedinte al Prezidiului Colegiului Avocaţilor din Azerbaigean, iar mama – rector al Universităţii de Stat din Baku. Este absolvent al Facultăţii de Drept, Universitatea de Stat din Baku, apoi al Facultăţii de Sociologie (1985). Doctor în ştiinţe juridice (1992). Membru de onoare al Academiei Naţionale din Azerbaigean, secretar al Uniunii Scriitorilor din Azerbaigean. Vice-preşedinte al PEN-clubului din Azerbaigean. Autor a peste 300 de volume, editate într-un tiraj de circa 15 milioane de exemplare.

Din cărţile publicate menţionăm: Îngerii albaştri (1988), carte interzisă de KGB, întrucât conţinea informaţii „super strict secrete”, Vânătoare de oameni, Alege singur moartea, Umbra lui Irod, Privirea Gorgonei, În aşteptarea apocalipsei, Simfonia beznei, Oglinda vampirilor etc.

Romanul tradus de prof. Dumitru Bălan face parte din ciclul dedicat agenţilor şi serviciilor secrete.
Beznă sub soare a apărut iniţial la Moscova, în 1998.

  • Sort by:

No products were found matching your selection.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii