Mihai-Bogdan Marian

Mihai-Bogdan Marian este licențiat în Drept al Universității din București (Facultatea de Drept, 2001), absolvent cu diplomă de master al cursurilor de master Managementul Activității de Informații pentru Securitate Națională (Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” din București, 2005) și, respectiv, Studii de Securitate (Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București, 2008). A absolvit cursurile Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității din București și, în urma susținerii tezei cu titlul „Societatea deschisă și fundamentele constructului saociopolitic în globalizare”, prin Ordinul ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 5954/07.12.2015, i-a fost acordat titlul de Doctor în Sociologie.

În activitatea profesională și extraprofesională a obținut specializări în domeniile: militar, analiză de intelligence și securitate națională, cooperare internațională în materie de intelligence și, respectiv, furnizare de formare profesională. Este membru al echipei redacționale a revistei Punctul Critic și autor al mai multor articole de specialitate publicate în reviste de profil. A mai publicat cărțile Societatea deschisă contra societății deschise (București, Ed. Ideea Europeană 2016) și Analiza conflictelor internaționale (București, Ed. Ideea Europeană 2016).

  • Ordonează după:
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii