Quasimodo

Prețul inițial a fost: 33,30 lei.Prețul curent este: 30,87 lei.

Quasimodo – Alex Szollo
Colecția Black Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069682692 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 ePub: ISBN 978-606-9682-68-5PDF: ISBN 978-606-9682-69-2 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Alex Szöllö este deja un autor recunoscut pentru abordarea curajoasă a unor subiecte cu impact în societatea contemporană. După romanul Eu, Baraba și culegerea de eseuri Tupeu de creștin, scriitorul, un admirator al operei literare a lui Victor Hugo, își provoacă cititorii cu un text ce oferă o remodelare a personajului Quasimodo din romanul Notre-Dame de Paris. În romanul Quasimodo, un cititor model va recunoaște povestirea hugoliană, dar va depăși nivelul empiric de înțelegere a lecturii și va descoperi un text care își rescrie povestirea și își reconstruiește personajele, revelându-și propriul adevăr într-o altă realitate
Intertextualitatea la care apelează autorul este o strategie menită să rescrie și să reinterpreteze modelul în potențialul său maxim. Cu acest scop a fost reinventat Quasimodo, personajul purtând acum masca unui neofit care parcurge un drum inițiatic, fiind ghidat de ființe angelice și ispitit de demoni. La finalul acestui dificil traseu, marcat de numeroase discursuri introspective, Quasimodo devine un mesager al valorilor creștine, având un mesaj puternic cultural și social, ce îndeamnă la rațiune lipsită de prejudecăți și la iubirea necondiționată a semenului.
Textul este întotdeauna pretextul de a spune o poveste. Alex Szöllö ne spune povestea călătoriei sale și ne împărtășește cele mai adânci temeri, reflecții și dorințe. Din lectura romanului Quasimodo transpare aspirația scriitorului către scriitura revelată de frumusețea sufletului uman. (Laura Catrinescu)

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Quasimodo”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii