Bucuriile și capcanele lecturii

16,80 lei

Bucuriile și capcanele lecturii (eBook) – Mircea Gheorghe

Golește
ISBN: EB9786065948594 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 Colecție:
 • Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

Prin Bucuriile și capcanele lecturii, autorul romanului Clepsidra (EuroPress, 2010) și al savuroaselor povestiri din Partida de canasta (Polirom, 2005) și O adevărată familie (Adenium, 2013) ne invită, de astă dată, la o incursiune în lumea vastă și pasionantă a cărților.

Cititorul este ghidat să descopere frumuseți, idei, concepte, armonii, reflecții, paradoxuri, uneori mai puțin cunoscute, care fac parte din marele parcurs al culturii scrise și al istoriei lecturii. El se va intersecta în drumul său cu autori iluștri din trecutul mai îndepărtat sau mai apropiat, surse de o inestimabilă valoare pentru toți cei care sunt interesați să adauge vieții lor și o dimensiune spirituală. Socrate, Platon, Saint-Augustin, Roland Barthes, Heinrich Mann, Michel de Montaigne, Karl Popper, Jean-Jacques Rousseau, Gustave Flaubert, Stendhal, Marcel Proust, Ferdinand de Saussure, Paul Valéry, Jorge Luis Borges, Umberto Eco, Milan Kundera, Alberto Manguel sunt doar câțiva dintre acești autori în contact cu care spiritul nostru devine mai nobil, mai subtil și mai înțelept. La sfârșitul călătoriei, cititorul va ajunge mai bogat sufletește decât era la începutul ei și, cu siguranță, mai receptiv față de cărțile frumoase și inteligente din jurul lui.

Bucuriile și capcanele lecturii este o carte atrăgătoare, scrisă cu căldură de un scriitor – cititor care iubește deopotrivă și scriitorii, și cititorii.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Bucuriile și capcanele lecturii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii