Nu toți copacii s-au înălțat la cer

15,50 lei 13,30 lei

Nu toţi copacii s-au înălţat la cer (eBook) – S. Damian

Golește
ISBN: EB9786069268407 Categorie: Autor: Anul apariției: 2011, 2012 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

Pentru termenii conflictului un factor hotărâtor l-a constituit în condiţiile date epoca în formele ei de constrângere şi de emulaţie. Sunt convins că în alte circumstante ecuaţia ar fi avut componente diferite. Nu sugerez că ar fi obligatorie restrângerea  în ilustrarea pe care o propun, s-ar mai fi putut adăuga cu aceeaşi îndreptătiţe, recunosc, şi alte aplicaţii.

Analizele nu sunt exhaustive, ele insistă asupra unui fenomen caracteristic. Deruta evită la unii pe traseu, parţială sau totală, s-a articulat pe planul angajării civice şi al închegării estetice. Trebuie să remarc o diferenţă în abordare, deoarece unii din cei selectaţi (G. Călinescu, M. Preda) nu mai sunt în viată, aşadar pentru ei e exclusă posibilitatea unei schimbări de destin. A survenit pentru toţi necesitatea unei racordări la orizontul epocii moderne, la presiunea raporturilor de forţă, la năvala dogmatismului, la şansele unei sincronizări cu Europa.

Imperios necesară a fost lepădarea de prejudecăţile naţionaliste şi provinciale, ieşirea  din coşmarul ideologiei şi al somaţiei dure.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Nu toți copacii s-au înălțat la cer”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii