Marile jocuri

25,20 lei 22,80 lei

Marile jocuri (eBook) – Aura Christi

Golește
ISBN: EB9789731925707 Categorie: Autor: Anul apariției: 2012 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

Un roman al crimei, al dezmăţului şi al erotismului maladiv, eşuând – în siajul stoicilor – într-un suicid, tratat drept o împlinire prin moarte. Un roman întunecat, cu vinovaţi pierduţi în hăţişurile amoralităţii, cu fraţi incestuoşi şi sfinţi învinşi de moartea celor dragi, psalmodiind, în ciuda acesteia – din subteranele întunecatelor suferinţe –, voinţa de putere, voinţa de a crede într-o lume cariată, pierdută în valea unui declin fără sfârşit.

Un tur de forţă acest roman, acest poem epic al existenţei şi morţii, al credinţei şi viului, al trădării şi iubirii.
Un veritabil montagne russe, având ca supratemă relaţia maestru-ucenic şi revedincându-se explicit din ilustra tradiţie a marilor romancieri ai epocii de aur a literaturii ruse.

„[…] cititorul îndragostit de intrigă, de acţiune va urmări cu sufletul la gură haţişul epic propriu-zis – cel în care se urăşte, se iubeşte, se ucide, se moare, în care încap incestul, trădarea, fapta, în care se întâmplă lucruri de povestit mai departe, cu mâna la gură a uimire, a curiozitate „tramatică”.

[…] Vulturi de noapte este, şi prin cel de-al treilea şi penultim volum al său, un bildungsroman ambiţios, cu mari secvenţe excelente despre complicata relaţie maestru/discipol; despre nevoia de autonomie la fel de acută ca aceea de apartenenţă – tânărul fiind hărţuit deopotriva de chemări tulburi ale fiinţei sale neterminate şi de nevoia de a paşi pe urme sigure; despre arta ca modus vivendi, despre auroral şi crepuscular, despre muritudine şi cuvintele ei, despre legăturile de sânge şi de gând, mereu imponderabile.

Pe fundalul unei intrigi strânse, palpitante, pe care cititorul o va putea descoperi cu încântarea iubitorului de povesti, marile jocuri ale Aurei Christi sunt, înca o dată, copleşitoare.” (Irina Petraş)

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Marile jocuri”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii