Noaptea Luminilor

Prețul inițial a fost: 36,69 lei.Prețul curent este: 33,69 lei.

Noaptea Luminilor – Lucia Ovezea
Colecție Roman Fiction
Mai multe cărți din colecția Roman

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786303330280 Categorie: Autor: Anul apariției: 2024 ePub: ISBN 978-630-333-029-7PDF: ISBN 978-630-333-028-0 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Cartea completează destinele personajelor principale din romanul de debut al autoarei, Patru femei apărut în anul  2008, însoțindu-le pe acestea, pe drumul vieții, de la vârsta  tinereții exuberante la cea a maturității.
Întrebarea la care autoarea caută să răspundă este cum privesc cele patru fiice ale Evei viața, în complexitatea ei, acum, la vârsta maturității. Oare mai au aceleași nevoi, dorințe, vise, obiective, același mod de gândire, aceleași idealuri ca la început de drum, așa cum au fost ele prezentate în prima carte, care le urmărește destinele timp de aproape 20 de ani, începând din perioada comunistă? Ce s-a schimbat între timp și de ce?
Acțiunea romanului se desfășoară în România, unde cele patru eroine sunt invitate să participe, pentru câteva zile, la o întâlnire cu prietenii de odinioară, într-o frumoasă vilă la munte. Este un bun prilej pentru fiecare de rememorare a timpului trecut, de interacțiune cu ceilalți invitați și de participare la o sărbătoare care le prilejuiește un contact fascinant și inedit cu spiritualitatea indiană.
Dar, sărbătoarea Diwali care umple nopțile cu luminile ei, nu-i ferește pe participanți de neprevăzut, acțiunea romanului căpătând astfel și o turnură polițistă.
Înainte de a porni mai departe, fiecare pe drumul ei, cele patru femei își dau voie să trăiască împreună un moment al adevărului în care ele, ca și cititorul, pot recunoaște și onora iubirea, ca fiind cel mai de preț dintre darurile vieții, în toate clipele ei…

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Noaptea Luminilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii