Fracturile bazinului

(O recenzie client)

96,00 lei

Fracturile bazinului – Ovidiu Alexa, Bogdan Veliceasa
Colecție Medicină
Vezi mai multe cărți publicate de Editura Academiei Române

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9789732734940 Categorie: Autori: , Anul apariției: 2023 PDF: ISBN 978-973-27-3494-0 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Vă încurajăm să explorați paginile acestei cărți cu curiozitate și interes. Această carte a fost scrisă cu gândul la toți cei interesați să afle mai multe despre fracturile bazinului, de la studenți la medici rezidenți, specialiști sau primari. Scopul ei este de a oferi informații clare, concise și actualizate bazate pe experiența autorilor și pe cele mai recente cercetări în domeniu. Informațiile de aici pot avea un impact semnificativ în viața dumneavoastră profesională și în evoluția pacienților pe care îi tratați. Sperăm că această carte va servi drept ghid util pentru toți cei interesați de acest subiect complex. Scopul ei este de a oferi informații clare, concise și actualizate bazate pe experiența autorilor și pe cele mai recente cercetări în domeniu.
Ilustrația textului este deosebită, cu figuri clare și sugestive, reprezentând localizări ale fracturilor sau scheme de clasificare, dar și imagini originale, impresionante, din experiența autorilor, ale leziunilor osoase prin reconstrucție tridimensională, ale tomografiilor computerizate, precum și imagini intraoperatorii ale leziunilor şi ale rezolvărilor lor, vizibile intraoperator sau pe radiografii şi tomografii postoperatorii.

Bazat pe 1 recenzii

5.00 Per ansamblu
100%
0%
0%
0%
0%
Scrie o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 recenzie la Fracturile bazinului

 1. Ion Aloiz Kara
  5 out of 5

  Ion Aloiz Kara:

  Ce trebuie să știi despre Fracturile bazinului de Ion Aloiz Kara
  Comparativ cu restul specialităților medicale, pentru mine, ortopedia prezintă un interes mult mai ridicat, motiv pentru care am ales să-mi desfășor perioadele de practică, lucrarea de diplomă și un an de voluntariat pe aceasta secție.
  Chiar dacă lucrez acum într-un alt domeniu, trebuie să menționez că acest interes nu s-a diminuat, lucru care poate fi ușor de observat prin numărul mare de articole pe care le-am scris de-a lungul timpului, fie despre diferite tipuri de fracturi, fie despre cele mai recente știri axate pe aceasta specialitate.
  Tot datorită acestui interes am decis să citesc și cartea intitulată Fracturile bazinului, pentru a afla mai multe informații despre fracturile specifice acestei zone. Cu toate acestea, înainte de a vorbi despre cartea în sine, trebuie specificat mai întâi ce înseamnă mai exact ”facturi ale bazinului.”
  Mai multe: https://www.ebookuri.ro/blog/ce-trebuie-sa-stii-despre-fracturile-bazinului/

Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii