Arca lui Breban

10,30 lei 8,50 lei

Arca lui Breban (eBook) – Maria Postu

Golește
ISBN: EB9789731925561 Categorie: Autor: Anul apariției: 2012 Colecție:
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

„Aceasta nu este o arcă a salvării, a speranţei, a regenerării sufleteşti, nici locul în care personaje-kamikaze aruncă în jur în timpul sacrificiului lor, bunătate, generozitate, blândeţe, înţelepciune, cumpătare. E o arcă simbolică. Fictivă, sau e chiar lumea noastră condamnată să plutească în derivă pe un ocean sub care pândeşte un tzunami apocaliptic?

Da, într-adevar, Breban nu neglijează nici o specie, sunt toate conservate aici, e destul să înlături dificila, fragila şi totuşi rezistenta perdea ţesută din mii de pagini de carte, ca să descoperi o umanitate crudă, pe care mulţi dintre noi, dintre cititori sau autori avem tendinţa de a o evita, tendinţa de a o machia, de a-i face operaţii estetice…

Arca are capaciatatea de a reînvia din cenuşă şi de a ne propune o călătorie imaginară spre o altă dimensiune, încercând să-i salveze deopotrivă pe credincioşi şi pe atei, pe puternici şi pe cei slabi, pe victime şi pe călăi, pe maeştri şi pe discipoli, pe slugi şi pe stăpâni.

Tu alegi de care parte vrei să te afli, în afara arcei, pe arcă sau în structura ei intimă fragilă şi totuşi rezistentă, capabilă să te ducă spre cele mai insolite teritorii care înca nu au fost inventate şi pe care doar acul busolei lui Breban le indică şi le plasează pe o hartă altfel inaccesibilă.”

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Arca lui Breban”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii