Înger de serviciu

Prețul inițial a fost: 30,60 lei.Prețul curent este: 27,96 lei.

Înger de serviciu – Ciprian Albu
Colecție Roman – Red Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069623404 Categorie: Autor: Anul apariției: 2022 ePub: ISBN 978-606-9623-39-8PDF: ISBN 978-606-9623-40-4 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

„Ciprian Albu putea să rămână un om obișnuit, pe care să îl întâlnești pe stradă, din vreme în vreme, fără a ști ce gânduri i se învălmășesc în cap. Ar fi fost bucovineanul fain, care, fie că e vorba de viața de corporatist, fie de familie sau prieteni, face lucrurile corect, cu devotament și dăruire. Dar Dumnezeu a avut alte planuri, așa că i-a pus un stilou în mână, niște aripi pe umeri și i-a spus: scrie! Evadează și ia-ți prietenii cu tine, pentru că e fabulos caleidoscopul pe care îl porți în suflet. Și Ciprian a scris și publicat primele două cărți, Inspiră adânc! Expiră! și Dans!.
Cea de a treia carte, Înger de serviciu, s-a născut ca să ajute. Chiar dacă vrei, tot nu poți citi detașat cartea, pentru că are Ciprian talentul de a-ți trezi și demonii și fricile și umbrele. Partea minunată e că are și o baghetă magică, cu care te vindecă. Rândurile din carte nu-s motivaționale, Ciprian nu e un scriitor la modă. Unele sunt copleșitoare. Îl iubești și îl urăști pe autor pagină după pagină. Te descoperi cam gol și îți e frică de faptul că cineva ți-a atins niște resorturi extrem de intime. Te înfurii, arunci cartea, juri că nu mai citești în veci. Apoi revii, cu plecăciune și dorința de a fi iertat. Și plonjezi în poveste, de mână cu omul care a scris-o și care, dezvăluindu-și el însuși sufletul, îți oferă șansa să faci același exercițiu fabulos: să devii vulnerabil și, astfel, perfect. Ciprian mai are multe de scris și de spus în evadările sale. Acum, în paginile astea, ne învață că-i extraordinar să rămâi autentic. Chapeau bas, Ciprian Albu!” (Oana Neda, avocat)

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Înger de serviciu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii