Raluca Cimpoi-Iordachi este absolventă a Universității Naționale de Muzică din București, Facultatea de Interpretare muzicală, secția pian.

Doctor în Muzică în urma susținerii tezei „Pianul în romanțele lui Rahmaninov” (2011). În prezent este profesoară de pian principal la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

Activitatea didactică în calitate de profesor de pian s-a concretizat în  activități extrașcolare cu elevii (audiții și recitaluri de pian, participări la stagiunile muzicale organizate de diverse fundații culturale, premii la concursurile naționale și internaționale).

A fost profesor asociat la Universitatea Națională de Muzică din București, Facultatea de Interpretare muzicală în perioada 2000-2009 și în anul universitar 20012-2013. Încă din timpul studiilor la Conservatorul ”Ciprian Porumbescu” (actualmente) UNMB, a participat la concerte și recitaluri pe diverse scene din București și din întreaga țară.

După absolvirea conservatorului, pe lângă activitatea didactică, a desfășurat o intensă activitatea artistică ce cuprinde recitaluri de muzică de cameră în țară și străinătate și înregistrări radio Cardex.

Desfășoară o intensă activitate în calitate de pianist acompaniator în recitaluri și competiții.

  • Filtre
  • Ordonează după:
  • Ordonează
    ...
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii