Nadine de Rothschild

Nadine de Rothschild e născută la 18 aprilie 1932 la Saint-Quentin (Aisne) şi e cunoscută în câteva ipostaze succesive: mai întâi ca actriţă în roluri secundare cu pseudonimul Nadine Tallier, şi, respectiv, ca femeie de lume cu numele Nadine de Rothschild, preluat după mariajul cu Edmond de Rothschild (1926-1997), celebru bancher francez. Baronesa a scris câteva cărţi de savoir-vivre având această identitate.

Ideea Europeană ne propune „Codul bunelor maniere”, elaborat de d-sa, o lectură interesantă ce dovedeşte că „puteţi acumula o cantitate apreciabilă de cunoştinţe, puteţi aduna diplomele cele mai prestigioase, puteţi să vizitaţi toate continentele şi să rămâneţi un călător clandestin dacă nu luaţi în bagaje singurul paşaport care deschide frontiere şi inimi: „Codul bunelor maniere”.

Este imposibil să faci un inventar al regulilor de etichetă. Dar dacă ne gândim mai bine, ele au la bază două fundamente esenţiale pe care se întemeiează celelalte. A le cunoaşte înseamnă a avea cheia pentru a găsi, cvasi-instinctiv, în toate sau aproape toate împrejurările, soluţia la o situaţie nouă”.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii