Codul bunelor maniere

Prețul inițial a fost: 54,60 lei.Prețul curent este: 51,90 lei.

Codul bunelor maniere de Nadine de Rothschild
Colecție Dezvoltare personală
Vezi mai multe cărți publicate de editura Ideea Europeană

  Hurry up! Sale end in:
Cod: E9786303330488 Categorie: Autor: Anul apariției: 2024 ePub: ISBN 978-630-333-049-5PDF: ISBN 978-630-333-048-8 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

ABC-ul bunelor maniere. A le cunoaşte înseamnă a avea cheia pentru a găsi, cvasi-instinctiv, în toate sau aproape toate împrejurările, soluţia la o situaţie nouă. Puteţi acumula o cantitate considerabilă de cunoştinţe, puteţi aduna diplomele cele mai prestigioase, puteţi să vizitaţi toate continentele şi să rămâneţi un călător clandestin dacă nu luaţi în bagaje singurul paşaport care deschide frontiere şi inimi: Codul bunelor maniere.

Din generaţie în generaţie, mamele învaţă şi transmit reguli de viaţă şi de comunicare, gesturi mărunte care fac cât o mie de cuvinte. De aceea, în prima parte a acestei lucrări, mă voi adresa îndeosebi tinerelor fete şi femeilor.

Cui îi datoraţi gesturi de maximă politeţe? Dumneavoastră înşivă! Cu cât aveţi mai mult respect faţă de propria persoană, cu atât mai mult îi veţi respecta pe ceilalţi. Nu putem avea respect pentru altcineva dacă nu ne respectăm, în primul rând, pe noi înşine. Construiţi o imagine favorabilă şi pozitivă despre dumneavoastră, acest lucru vă poate schimba viaţa.

Consideraţi-vă demn de tot ce este mai bun şi nu vă mulţumiţi cu resturi, cu fraze de genul: „Las’ că merge şi aşa!” Nu, aşa nu merge! Aveţi grijă de dumneavoastră, îndepliniţi-vă dorinţele, oferiţi-vă bucurii simple. Am remarcat adesea că, spre deosebire de bărbaţi, foarte atenţi la plăcerile lor, femeile sunt nemiloase cu ele însele, se pedepsesc, acceptă privaţiuni şi limite. Cu cât mai mult oferă celorlalţi, cu atât mai puţin se gândesc la ele. E firesc oare?

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Codul bunelor maniere”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii