Malvin Calogeras

Malvin Calogeras (Daniel Adrian Olaru) s-a născut la 12 decembrie 1960, în Bucureşti.
A absolvit liceul de filologie istorie „Zoia Kosmodemianskaia“, în 1979, şi este licenţiat al Facultăţii de Litere, din cadrul Universităţii Bucureşti, secţia Română Franceză (1991).
A început să lucreze în mass media din 1992, la Agenţia de Ştiri Rompres, departamentul Economic, apoi la revista Magazin internaţional editată de România liberă, după aceea la Agenţia de ştiri ARPRESS din cadrul aceleiaşi societăţi. Ulterior s a orientat spre domeniul editorial şi a fost redactor carte la Editurile Presa Naţională, Lucman şi, în prezent, Erc Press. În paralel cu activitatea desfăşurată zilnic, a colaborat şi cu alte edituri în privinţa mai multor redactări, traduceri, în special din limba franceză.
A scris până în prezent 14 cărţi.

Cărţi publicate: Strigătul păunului, primul volum din septologia Labyrinthus, Editura Mavios Clio, 1999, Atlantida, autopsia unui mit, traducere după Pierre Carnac, Editura Humanitas, 2003, De la vrăjitorie la paranormal, Editura Roata, 2004, La hotarul enigmelor, Editura Saeculum Vestala, 2004, Alimentaţia raţională, Editura Universal Dalsi, 2007.
Traduceri publicate: Jules Verne, Fraţii Kip, Doamna Branican; Richard Shen, Dick Maxwel, OZN. Analiza unor ipoteze şi manifestări multiple; Robert Charroux, Comorile lumii îngropate, zidite, scufundate; Guy Tarade, Dosarul faptelor stranii; Dr. Jacques Vigne, Meditaţie şi psihologie ş.a

  • Ordonează după:
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii