Șocul crizei

21,30 lei 19,50 lei

Șocul crizei (eBook) – Aura Christi

Golește
ISBN: EB9786065941359 Categorie: Autor: Anul apariției: 2012 Colecții: ,
 • Cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

La ora la care scriu aceste rânduri, revista Contemporanul se apropie de aniversarea a 130 de ani de la fondare, si ne întrebăm, cu toții, iarăși și iarăși, ce schimbări s-au produs în peisajul cultural, literar, social în ultimii 20 de ani?

Ce viitor vor avea cultura, literatura română vie în contextul acestor schimbări? Cum își va reveni din criza actuala, mai gravă, mai dramatică decât criza economică propriu-zisa fiind, fără îndoiala, profunda criză morală de care este cuprinsă societatea românească?

Răspunsurile formulate de participanții la anchetă – precum și celelalte articole, eseuri, reportaje etc. – cuprinse în acest supliment aniversar vizează și aceste aspecte, greu de neglijat, din vârtejul evenimentelor istorice, din acest dramatic prezent, rezistând, spre gloria națiunii române, Excelența Sa, cultura, literatură română vie. (Aura Christi)

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Șocul crizei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reviews

There are no reviews yet.

Navigation
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Categorii