Solozofia. Arta de a te simți complet și de a te bucura singur de viață

Prețul inițial a fost: 40,65 lei.Prețul curent este: 37,86 lei.

Solozofia. Arta de a te simți complet și de a te bucura singur de viață de Nika Vázquez Seguí
Traducere de Ana-Maria Babușcă
Colecție Dezvoltare personală / Psihologie / Autocunoaștere / Inteligență emoțională – Purple Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: E9786303300320 Categorie: Autor: Anul apariției: 2024 ePub: ISBN 978-630-330-031-3PDF: ISBN 978-630-330-032-0 Colecție:
 • Pentru citirea optimă pe dispozitive mobile, recomandăm să alegeți formatul ePub
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

Solozofia este o revelație!

Alungă clișeul că viața nu poate fi trăită în singurătate! Această carte te invită să preiei controlul asupra propriului destin fără a-l face să depindă de altceva, ci doar deciziile și alegerile tale. Cheia este solozofia, arta de a fi bine singur. Sărbătorește alegerea de a deține timpul și spațiul tău!
Trăiește în strânsă conexiune cu esența ta, în concordanță cu principiile și valorile tale, nevoile și sentimentele tale, respectându-te și îngrijindu-te cu bunătate și afecțiune! Pentru a dezvolta arta solozofiei trebuie să înveți să trăiești în prezent și să o faci cu cele cinci simțuri. Nika Vázquez Seguí te însoțește în acest proces în care vei învăța că a fi singur nu este același lucru cu a te simți singur; dimpotrivă, aceasta poate fi cheia fericirii tale.
Solozofia este arta de a te simți complet și de a te bucura singur de viață. Este important să facem diferența între a fi solozof și a fi singuratic.
În viața de zi cu zi, o persoană solitară nu are nevoie de prieteni sau parteneri și nu se bucură de compania lor. Singuraticilor nu le place să împărtășească interese, hobby-uri și gusturi cu restul semenilor. Întotdeauna caută spații și locuri izolate, iar simpla prezență a altei persoane îi nemulțumește sau îi enervează.
Un solozof, însă, este cel căruia îi face plăcere să aibă companie. Are relații sănătoase și își împărtășește preocupările, curiozitățile și glumele cu cei dragi. Știe să se asculte pe sine. Se cunoaște bine și este conștient de ceea ce are nevoie în orice moment. Astfel, își caută propriul spațiu și timp, respectându-se și îngrijindu-se cu bunătate și afecțiune.
A fi singur este diferit de a te simți singur. În nenumărate ocazii te simți singur, în ciuda faptului că ești înconjurat de oameni. Uneori, poate chiar simți nevoia să părăsești acel loc, pentru că, în interior, simți un disconfort greu de definit.
Prin solozofie te vei bucura de tine în moduri în care nu credeai că ai putea și în situații pe care nu ți le-ai fi imaginat niciodată.

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Solozofia. Arta de a te simți complet și de a te bucura singur de viață”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii