Woke. Un ghid spre justiția socială

27,96 lei

Woke. Un ghid spre justiția socială – Titania McGrath
Traducere din limba engleză de Claudia Pincovski
Colecția Grey Spot
Vezi mai multe cărți publicate de editura Lebăda Neagră

  Hurry up! Sale end in:
Cod: EB9786069682821 Categorie: Autor: Anul apariției: 2021 ePub: ISBN 978-606-9682-81-4PDF: ISBN 978-606-9682-82-1 Colecție:
 •   Ghid eBookuri - cum citesc un eBook?

  Cum citesc un eBook?

  Aveți nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

  Atenție! Instalați Adobe Digital Editions (click aici) înainte de a accesa linkul de descărcare.

  Computer eBook Reader Telefon Tabletă
  Calculator personal Kindle Android Android
  Laptop Nook iPhone iPad
  Apple MacBook Kobo Windows Windows
  Notebook iRiver Trekstor
  Netbook Pocketbook Prestigio
  Bookeen

  Share

În Woke. Un ghid spre justiția socială Titania McGrath demonstrează cum toată lumea poate avea un rol în înfăptuirea justiției sociale. Ca „millennial icon” în fruntea activismului online, Titania își ghidează cititorii prin gama adesea uluitoare de terminologii și concepte care constituie „trezirea” secolului XXI. Potrivit dicționarului urban, „trezirea” înseamnă : „Actul de a fi foarte pretențios cu privire la cât de mult îți pasă de o problemă social”. Aceste idei noi lasă adesea nedumerit publicul larg, mai ales pe cei care nu citesc The Guardian.

„A fi trezit” este de fapt mult mai ușor decât cred oamenii. După cum demonstrează Titania, oricine poate fi activist. Adăugând pur și simplu un steag în culorile curcubeului la profilul tău de Facebook sau a-i atrage atenția unei persoane în vârstă care nu înțelege ce înseamnă „non-binar”, poți schimba lumea în mai bine. Într-adevăr, rețelele sociale au făcut acum posibil să arăți cât de virtuos ești fără a fi necesar să faci absolut nimic.

Ghidul Titaniei vă va ajuta, pas cu pas, să deveniți persoana „trezită” de care aveți nevoie pentru a exista într-o lume din ce în ce mai progresivă. Într-o manieră poate deranjantă, Titania vă va explica de ce vă înșelați în privința tuturor și va încerca să vă ajute să ajungeți asemenea ei.

„Permiteți-mi să mă prezint în mod oficial. Mă numesc Titania Gethsemane McGrath. Sunt o poetă intersecționalistă radicală, dedicată pe de-a-ntregul feminismului, dreptății sociale și protestelor pașnice. Am fost adusă pe acest pământ pentru a apăra minoritățile și pentru a lupta pentru dreptate socială. Munca mea nu este despre ego. Este mult mai măreață decât mine. Acesta este motivul pentru care mi-aș îndemna toți cititorii să răspândească vestea despre această carte, astfel încât să se poată vinde în cât mai multe exemplare.” / Titania McGrath

Bazat pe 0 recenzii

0.00 Per ansamblu
0%
0%
0%
0%
0%
Lasă primul o recenzie la “Woke. Un ghid spre justiția socială”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recenzii

Momentan, această carte nu are nicio recenzie.

Close
Noutăți
Close Coșul meu
Close Wishlist

Aveți deja un cont? Autentificați-vă

Close

Close
Accesează
Categorii