Mihai Rădulescu

Scriitor de beletristică, istoric al detenţiei române sub comunism, armenolog, cercetător al artelor plastice şi editor.

Născut în 1936, mai 15, Mihai Rădulescu a urmat cursurile şcolii primare Maison des Francais. A continuat studiul limbii franceze la Lycee Francais până în 1948. În anul 1955 a devenit student la Facultatea de Filologie, secţia Limba şi Literatura Engleză.

În 4 noiembrie 1956 a fost arestat. Peste şase luni a fost condamnat la patru ani închisoare corecţională, împreună cu loturile studenţeşti, ca organizator la Filologie a demonstraţiei din 5 noiembrie din Piaţa Universităţii.

O carte strict necesară pentru cei interesaţi de istoria religiilor şi de credinţă după circa o jumătate de secol de dictatură roşie în timpul căreia au fost demolate zeci, sute de biserici, fiind interzise ritualurile creştine. Autorul acestui opus îşi însoţeşte lectorul în timp ce el face primii paşi pe teritoriul controversat, tentant şi inevitabil adesea al credinţei.

Un bun manual indirect pentru şcoli, universităţi, pentru elevi şi studenţi, pentru oricine se interesează de problemele fundamentale al istoriei mentalităţilor, ale istoriei şi religiilor.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii