Michael Shapiro

Michael Shapiro – publicist și profesor.

Este vorba de o seamă de lucrări, care vor vedea lumina tiparului sub auspiciile Colecţiei Dicţionare & Enciclopedii • 100, pentru care am încheiat un contract cu editura moscovită VECE – unde dintre cele mai prestigioase case de edituri din Rusia. Colecţia cuprinde peste 100 de volume, din care pentru început am selectat lucrările incluse în acest proiect. Menţionăm că fiecare ediţie beneficiază de informaţie ce cuprinde practic toate ţările, personalităţi din lume, date ţinând de istorie, istoria literaturii, a culturii şi ştiinţei europene; şi nu numai. Printre autori se regăsesc oameni de ştiinţă, psihologi, istorici, muzicieni, scriitori, profesori universitari etc.

Proiectul este de o evidentă utilitate, fiecare titlu în parte constituind un manual indirect, destinat informării nu numai a specialiştilor, ci şi a publicului larg. În funcţie de volum, respectivele dicţionare cuprind informaţii privind cele mai marcante genii ale omenirii, cărţile celebre, mari compozitori, mari muzicieni, mari enigme ale istoriei, o sută de laureaţi ai Premiului Nobel, 100 de mari oraşe ale lumii, mari evrei, enigme ale secolului XX etc. Dat fiind lipsa suficientă a dicţionarelor înregistrată în contextul culturii române, suntem de părerea că acest proiect desfăşurat în condiţii de maximă eficienţă, profesionalism şi, respectiv, o excelentă mediatizare, poate constitui un început de implantare a unui program special de remediere a acestui domeniu, din păcate, deficitar.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii