Maria Ripinskaia

Maria Ripinskaia – Psiholog și cercetător, publica volumele Vânătoarea de bărbați și împreună cu Natalia Baratova Cum sa manipulezi barbatii.

Vânătoarea de bărbați:

Care este valoarea cea mai de preţ pentru noi, femeile? Copiii? Bărbaţii? Cariera? Sau felul în care arătăm? Şi prima şi a doua şi a treia… Dar, fiţi de acord, viaţa ar fi mult mai monotonă şi mai searbădă dacă nu le-am destăinui celor mai bune prietene secretele noastre! Încă din tinereţe, eu şi cele mai bune prietene ale mele, singurele care-mi cunosc culoarea adevărată a părului şi toate detaliile primei mele nopţi conjugale, ne-am susţinut reciproc printr-o adevărată comunicare „ca între noi, fetele”. Noi, femeile, întotdeauna avem despre ce vorbi! Aşadar, în această carte vei afla secretele bărbaţilor, secretele femeilor, cum să te ajuţi pe tine însăţi, vei afla gustul vieţii… Apoi te vei documenta cum să te porţi cu soacra, ce metode să abordezi într-o relaţie cu o femeie-pisică sau cum să-ţi readuci bărbatul pierdut înapoi. Dar câte vei afla, citind acest manual fascinant!

Cum sa manipulezi barbatii:

„Ce fericire, să fii tu stăpâna pe situație!
Sa dai tu tonul în relațiile pe care ți le faci.

Sa cucerești inimile bărbaților. Sa trăiești sufocându-te de fericire, nu de lacrimile unei iubiri neîmpărtășite. Să fii norocoasă, iubită, irezistibilă, formidabilă. Și să știi să reușești să obții de la bărbați tot ceea ce dorești. Tot ce meriți.

Pentru asta nu trebuie să faci cine știe ce: e de-ajuns să te înțelegi pe tine însăți și să înveți cum să-i manevrezi pe bărbați. Dar exact în această ordine.

Împărtășim părerile, de aceea am și preferat să ne adresăm cititorului ca și cum am fi o singură persoană. Cum în această carte sunt abordate problemele celor mai diverse femei, fiecare dintre voi poate afla ceva nou și interesant. Prin înțelegerea propriei persoane și a propriilor probleme, veți învătț să trageți sforile potrivite la momentul potrivit, așa încât bărbații să facă exact ceea ce doriți.

Cu alte cuvinte, veți învăța să manevrați aceste ființe independente, iubitoare de libertate și enigmatice.”

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii