Lev Kruglyak

Lev Kruglyak – medic și terapeut.

În ultimii ani, tot mai multe persoane se adresează medicilor pentru tratarea sterilităţii. Se consideră că peste 70 la sută dintre cuplurile sterile au apelat la sfatul medicului, iar aproximativ o jumătate dintre acestea au urmat cel puţin un tratament. E posibil ca numărul persoanelor sterile să fie totuşi mai mare, deoarece o parte din cupluri nu consideră sterilitatea o problemă şi nu se adresează specialiştilor. Oricum, pot fi ajutaţi doar jumătate dintre cei care se adresează medicului, şi aceasta numai după un examen de specialitate minuţios. Cel mai des, graviditatea survine în decursul unui an de la începerea tratamentului, alteori însă „minunea” se lasă aşteptată şi 10 ani.

Adeseori soţii pornesc pe calea anevoioasă a investigaţiilor şi a tratamentelor îndelungate, care necesită efort, nervi, şi, evident, resurse, dar care nu întotdeauna sunt încununate de succes. Cu toate acestea, merită să continue şi să nu se oprească până când nu epuizează toate mijloacele posibile.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii