Iurii Vilunas

Iurii Vilunas (I.G. Vilunas), primul om din lume care s-a tratat complet de diabet. Tocmai de aceea experiența sa este extrem de interesantă. Metodele de tratament propuse de acest specialist sunt extrem de originale și mizează, adeseori, pe soluții bazate pe plante medicinale, dar și pe procedee care implică autoreglajul.

În condiţiile în care medicina tradiţională declara diabetul o boală incurabilă, apariţia unei opinii contrare, care să afirme că aceasta boală gravă poate fi învinsă, folosind mecanismele naturale (descoperite de către mine) ale autoreglării (respiraţia sacadată, automasajul impulsurilor, somnul corect, etc.) a provocat un adevărat şoc.

Cu toate acestea, medicina oficială s-a făcut că plouă, pretinzând că nimic deosebit nici nu s-a întâmplat de fapt. Un fitecine, care nu e nici măcar medic, şi care vorbeşte despre nişte lucruri inimaginabile merită oare să fie luat în serios?!

În lumea întreaga nu exista nici un caz similar de vindecare a diabetului, nici chiar în ţările cele mai dezvoltate. Cum anume am reuşit veţi afla citind această carte.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii