Iulia Dribnohod

Iulia Dribnohod – medic, nutriționist.

O piele sănătoasă reprezintă o puternică apărare pentru organismul dumneavoastră şi, de aceea, ea trebuie protejată cel mai mult. Pentru aceasta, e necesar ca, mai întâi, să fiţi optimişti, întrucât rolul emoţiilor pozitive, al trăirilor interioare şi râsului sănătos nu e lipsit de importanţă. Există o multitudine de proceduri şi metode de curăţare a pielii, iar pentru aceasta nu este deloc obligatoriu să înghiţiţi preparate chimice.

Tratarea pielii prin detoxifierea organismului, întărirea imunităţii, purificarea organelor interne, înfometare şi alimentaţie corectă, cu alte cuvinte, toată această varietate a metodelor de tratare a afecţiunilor pielii va fi analizată în prezenta carte.

A venit timpul să facem cunoştinţă cu mijloacele şi metodele de vindecare dăruite de natură. Şi să nu vă mire cât de mare este lista metodelor naturale. Sarcina dumneavoastră este de a alege ceea ce vă este util, pentru însănătoşirea propriului organism.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii