Ileana Goga Landi, s-a născut la Craiova, în 1947. După absolvirea Liceului de Muzică şi Artă plastică, secţia pian, a urmat cursurile Facultăţii de Limbă şi Literatură Română şi cursurile de artă dramatică la Şcoala Populară din oraşul natal. S-a stabilit în sudul Franţei după căsătoria cu un tehnician francez.

A început să scrie poezii şi nuvele de la vârsta de 10, 11 ani, publicând în revista şcolii şi să compună cântece de muzică uşoară, versuri şi muzică, în jur de 14 ani, pe care le-a tradus mai târziu în limba franceză.

Este membru de la SACEM (Société des Auteurs Compositeurs et Editeurs de Musique) unde a depus circa 60 de cântece, versuri şi muzică în limba franceză şi în jur de 30 de cântece, versuri şi muzică în limba engleză. Cele din urmă acompaniază o metodă de învăţare a limbii engleze pentru copii între 3 şi 8 ani creată în cadrul unei asociaţii pentru care a lucrat mai bine de douăzeci de ani. Trop tard editată de Société des Ecrivains în două volume este primul roman pe care l-a publicat. Primul volum a apărut în august 2013 şi volumul al doilea în februarie 2015.

A terminat de scris scenariul unui film muzical (dialoguri, muzică şi versuri) şi este în căutarea unei societăţi de producţie cinematografică.
Continuă să împartă timpul între cele două pasiuni: muzica şi scrisul.

  • Filtre
  • Ordonează după:
  • Ordonează
    ...
Close
Filters
Editura
Colecție
Autor(i)
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii