Eugen Cojocaru

Absolvent al Facultăţii de Litere din Cluj (1987), Eugen Cojocaru este – poate înainte de toate – un jurnalist împătimit, cu o activitate bogată – reportaje, interviuri, povestiri, critică de teatru şi film, studii de teoria şi istoria artei, poezie, în ţară (a publicat în Steaua, Tribuna, România Liberă, Astra, Familia, Curierul Naţional, Convorbiri Literare, Poesis etc.) şi, în special, în străinătate (Lumea Liberă, Observatorul din Canada, Observator, Balada din Germania).

A debutat în 2000 cu romanul Rezistenţa veselă sau d’ale Balcanismelor. A urmat, în 2003, o carte de specialitate – Arta – Concept şi Istorie, ambele cărţii publicate la Editura Clusium, Cluj.

Este membru al Asociaţiei Internaţionale a Artiştilor Români – Literart XXI şi al Consiliului de Conducere al Asociaţiei Scriitorilor Români din Germania.

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii