Cadru didactic titular al Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic, de la Universitatea „Valahiaˮ din Târgoviște.
A obținut titlul de doctor în domeniul Psihologie la Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Specializarea Psihologie, sub coordonarea doamnei prof. univ. dr. Mihaela Roco (2013); a absolvit studiile de Masterat în „Politici și Management în Educațieˮ (2009), la Facultatea de Științe Economice, Universitatea „Valahiaˮ din Târgoviște; licențiată în domeniul Teologie – Asistență Socială, Facultatea de Teologie Ortodoxă, Universitatea „Valahiaˮ din Târgoviște (2007) și licențiată în domeniul Psihologie, Facultatea de Psihologie, la Universitatea „Spiru Haretˮ din București (2011). Domenii de expertiză: Psihologie, Asistență Socială, Teologie.
Autor al lucrării „Inteligența emoțională și reprezentările religioase la preșcolarˮ (2014), apărută la Editura Universitară, coautor al lucrării „Elemente de educaţie religioasă. Teorie şi aplicaţii practiceˮ (2014) apărută la Editura Basilica a Patriarhiei Române, precum și autor al mai multor articole științifice și studii de specialitate publicate în reviste și volume de conferințe naționale și internaționale. Membru în comitete, asociații și colective de redacție naționale și internaționale, precum: Colegiul Psihologilor din România; Asociaţia Ştiinţifică Internaţională „Icon of Faith International Academic and Scientific Arealˮ; The National Association of School Psychologists; Editorial board of „Journal of Modern Education Review” in Academic Star Publishing Company, New York, USA; Editorial board of „International Journal of Education, Culture and Society”, Science Publishing Group, New York, U.S.A.; Editorial board of „The Romanian Journal of School Psychology”.

  • Filtre
  • Ordonează după:
  • Ordonează
    ...
Close Coșul meu
Close Wishlist
Close

Close
Accesează
Categorii