Daniel Vasile

Conferențiar universitar la Catedra de Farmacologie clinică, Toxicologie și Psihofarmacologie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Dr. Carol Davila”, București; șef Secție Clinica Psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”, București; medic primar psihiatru
Coordonator de formare profesională a rezidenților în specialitatea Psihiatrie în cadrul Secției Clinice Psihiatrie a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila”. Autor unic sau prim autor al unor cărți de specialitate care abordează teme din domeniile Psihofarmacologiei clinice, Psihopatologiei generale, Toxicomaniilor și Psihoterapiei. Autor principal sau coautor al unui număr de peste 70 articole publicate în reviste naționale și internaționale de specialitate (de exemplu: Schizophr. Res, J. Clin. Psychoparmacol, Lancet).

  • Ordonează după:

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Close
Preț
OFERTĂLimited
Confesiuni violente de 33,90 lei 31,50 lei
OFERTĂLimited
OFERTĂLimited
Filosofie și poezie de 19,30 lei 17,80 lei
Accesează
Close

Coșul meu

Close

Wishlist

Bine ați venit!

Parola va fi generată automat și trimisă pe adresa dvs. de email.

Datele personale vor fi folosite pentru a vă susține experiența pe website, pentru a administra accesul la cont și pentru alte scopuri descrise în politica de confidențialitate.

Aveți deja un cont?

Close

Close

Categorii